Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Cum să cumperi branduri premium la prețuri mici

Imaginea este esențială pentru orice om modern. Iar aceasta este obținută atât prin îngrijirea personală cât și prin ținutele pe care le purtăm. În egală măsură, confortul și aspectul practic al ținutelor contribuie la o atitudine potrivită. Însă, pentru a avea ținute frumoase, confortabile și practice, avem nevoie de piese vestimentare de calitate, de la branduri premium, pe care mulți nu și le permit din punct de vedere financiar. 

Dacă hainele și accesoriile dorite depășesc bugetul, oamenii tind să renunțe și să achiziționeze altele similare dar mult mai ieftine. Însă efectul nu va fi același. Totuși, cei mai înțelepți reușesc să-ți construiască garderoba doar cu piese calitative, urmărind ofertele speciale din extra-sezon. 

De exemplu, brandul adidas pune pe piață pantofi de sport din cele mai bune materiale, realizați cu o tehnologie excelentă, care oferă confort, suport, flexibilitate și orice are nevoie o persoană activă. Evident, prețul acestora este pe măsură. Oricine are nevoie de o pereche de pantofi sport Adidas în arsenalul vestimentar, care merg atât la sport, cât și pe stradă. Cum reușești să îi cumperi mai ieftin? Simplu! Există câteva trucuri de shopping care îți permit să accesezi haine și accesorii premium la prețuri mai mici decât de obicei.

  • Urmărește perioadele de reduceri de sezon. Chiar dacă ai văzut o pereche de teniși Vans, de exemplu, pe care vrei să-i ai cu orice preț, este înțelept să aștepți. La un moment dat, peste maxim 30 de zile, acel brand va avea o perioadă de reduceri, atunci când în magazin intră o nouă colecție. Iar tu vei putea să îți cumperi tenișii mult doriți la un preț cu 30% mai mic sau chiar la jumătate. 
  • Așteaptă campaniile de Black Friday. În această perioadă, toate magazinele au prețuri speciale de Black Friday. Practic, aceasta este cea mai așteptată perioadă cu reduceri substanțiale, din an. Urmărește ofertele brandurilor preferate de pe Fashion Days și profită de moment pentru a-ți înnoi garderoba cu piese premium.
  • Nu cumpăra la impuls! Îți poți face gaură în buget foarte ușor dacă vei cumpăra o piesă preferată doar de teamă că nu o vei mai găsi la ofertă sau că nu va mai fi disponibilă în mărimea potrivită. Răbdarea este esențială. Așteaptă măcar până la prima reducere, dacă nu ai răbdare până la a doua. Multe branduri fac reduceri în trepte, ajungând până la un preț de trei ori mai mic.
  • Alege piese atemporale. Dacă tot investești mai mult în hainele și accesoriile tale, optează pentru piese care nu se demodează și pe care le poți purta mai multe sezoane. Asta înseamnă că vei face investiție pe termen lung și perioadele de shopping vor fi mai rare, economisind, astfel, pe viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?