Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal juniori – LPS Focșani U 17 a eliminat Oțelul Galați în Cupa Elitelor!

  • Pe stadionul de la Unirea, focșănenii s-au impus cu 6-5 (1-1), după lovituri de departajare

Primele două clasate în Seria a doua a Campionatului Național U 17 după sezonul regular, Suporter Club Oțelul Galați și LPS Focșani, s-au întâlnit, ieri, 3 noiembrie, pe stadionul din Unirea, în primul tur al Cupei Elitelor. Juniorii focșăneni, pregătiți de profesorii Daniel Bănică și Alin Samoilă-Sava, au câștigat cu 6-1, după lovituri de departajare. La finalul minutelor de joc regulamentare era egalitate, 1-1, la pauză, 1-0, autorul golului, Alexandru Feraru. Loviturile de departajare ale LPS Focșani au fost transformate în goluri de Alexandru Feraru, Mihnea Constandache, Bogdan Robu, Denis Robu și Alex Abeaboeru. Jucătorul acestui moment al meciului a fost portarul Ștefan Zamfir care a apărat a cincea lovitură a gălățenilor și a generat reacțiile de bucurie ale colegilor săi!

Formația LPS Focșani: Ștefan Zamfir – Alexandru Vetrescu, Cosmin Dumitru, Alex Abeaboeru, Bogdan Robu, Alex Dumitru, Alexandro Bucur, Andrei Hărăbor, Eduard Pană, Alexandru Savin, Alexandru Feraru. Au mai jucat Ciprian Ifrim, Mihnea Constandache, David Sbîrciog, Denis Robu.

După meci, profesorul Daniel Bănică a transmis prin intermediul Monitorului de Vrancea, ”Felicitări copiilor pentru dăruire, atitudine și devotament. Mulțumesc de asemenea tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au ajutat, dar și părinților pentru toată susținerea și încrederea acordată!”

Încep play-off-ul și play-out-ul campionatelor U 19 și U 17!

La sfârșitul săptămânii trecute, echipele U 19 și U 17 ale CSM Focșani 2007 și LPS Focșani au terminat evoluțiile în etapa regulară a campionatelor naționale. Clasate între primele șase în competiția juniorilor U 17, formațiile CSM 2007 și LPS s-au calificat în play-off-ul care va începe la finalul acestei săptămâni. În ultima etapă a sezonului regular, LPS Focșani a trecut cu 3-0 de ACS Victoria Delta Tulcea în timp ce CSM Focșani 2007 a cedat cu un deloc onorant 0-12 (!), în deplasare, în meciul cu Suporter Club Oțelul Galați.

Formațiile focșănene U 19 au ratat intrarea în play-off. Dacă LPS avea din start puține șanse de promovare în play-off, CSM 2007 a cedat în ultima etapă, într-un joc decisiv, la Suporter Club Oțelul Galați, cu 1-4 (0-0), deși a avut în componență, și jucătorii care au evoluat pentru formația de Ligă a III-a a clubului! Dar și cei mai buni juniori U 17!

În play-off-ul U 17, Seria a 2-a, vor juca ACS Suporter Club Oţelul Galaţi, LPS Focşani, ACS Victoria Delta Tulcea, ACS Şcoala de Fotbal Pajura Huşi, CSM Focşani 2007 și LPS Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?