Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: George Zaharia este cel mai bun atlet adjudean în 2013


   Clubul Sportiv Åžcolar Adjud a întocmit ieri clasamentul celor mai buni atleți ai săi, performeri care au obținut medalii în acest an competițional în competițiile naționale și internaționale. Cel mai bun sportiv al CSÅž Adjud este George Zaharia, podiumul fiind completat de Raluca Vrabie și Petruța Rotaru, cei trei atleți fiind medaliați în 2013 în proba de aruncarea suliței.  „Suntem mulțumiți de modul în care sportivii noștri de la atletism au muncit pentru realizarea obiectivelor de performanță. Vreau ca sportivii convocați la loturile naționale să confirme și să ajungă în echipele de seniori ale României”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Clubului Sportiv Åžcolar din Adjud, Camelia Ciortan. 
   În total, Clubul Sportiv Åžcolar Adjud a obținut în acest an competițional 21 medalii, acesta fiind cel mai bun sezon în cei 35 de ani de activitate ai clubului CSÅž Adjud. „Menționăm că atleții noștri au punctat și au luat medalii la toate categoriile de vârstă juniori și copii I, II și III”, a mai spus antrenoarea Camelia Ciortan. Atletul George Zaharia este component al lotului național de juniori al României și, de luni, va participa la un stagiu de pregătire la Izvorani. Sportivul antrenat de Ion Ciortan a primit și o bursă olimpică din partea Federației Române de Atletism, iar obiectivul său este calificarea la Campionatul Mondial de juniori I, întrecere care va avea loc în perioada 22-27 iulie, la Eugene (Statele Unite ale Americii). 
   A doua sportivă a clubului, Raluca Vrabie a fost convocată de antrenorii federali în lotul național de junioare II. 
Andreea Roman, cea mai bună sportivă de la Atletic Adjud
   Cel mai nou club de atletism din județ, Atletic Adjud și-a întocmit ierarhia celor mai buni sportivi ai anului, atleți care au urcat pe podium la competițiile interne. Primul loc este ocupat de Andreea Roman, iar pe locurile doi și trei se află Mario Dobrescu și Alexandra Sava. „Pentru clasamentul pe cluburi al Federației Române de Atletism, sportivii clubului Atletic Adjud au acumulat 43,75 puncte. Punctajul obținut este îmbucurător pentru un club nou și fără finanțare”, a declarat antrenorul Gheorghe Catrinescu.
Cei mai buni sportivi de la Atletic Adjud
1. Andreea Roman (aruncarea suliței) – medalie de argint și medalie de bronz la tineret, un loc 5 și un loc 6 la seniori. Total puncte acumulate – 20, 25.
2. Mario Dobrescu – două medalii de aur la 50m și două medalii de aur la 200 și 300m la copii III. Total puncte – 18.                                  
3. Sava Alexandra – un loc 4 și un loc 5 la aruncarea suliței. Total puncte: 5 la juniori I
4. Gruia Alexandra – un loc 6 la sulița la juniori III. Total puncte – 0,5.
5. Guțu  Bogdan -un loc 9 la 800m. 
6. Andrei Elena – participantă în finala Campionatului Național.
7. Pleșu Ionuț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?