Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Invitație la spectacolul de teatru Ghici cine te sună?!

Sub egida Consiliului Județean Vrancea, Centrul Cultural Vrancea, în parteneriat cu Teatrul Elisabeta din București și Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia din Focșani, organizează spectacolul de teatru Ghici cine te sună?!

Evenimentul va avea loc duminică, 21 noiembrie 2021, de la ora 19.00, în sala teatrului focșănean, respectând normele de prevenire a coronavirusului, conform legislației în vigoare: intrarea în sală se face cu mască, certificat de vaccinare/test negativ de Covid 19 și ocuparea locurilor cu 30% din capacitate.

În distribuție participă actorii: Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Gabi Costin, Vladimir Draghia, Cătălina Grama (Jojo), Victor Bucur/Andreas Petrescu, Bogdan Albulescu și Maruca Băiașu. Regia: Tania Popa.

,,O piesă de teatru care te face să râzi în hohote, dar care te şi sperie un pic, care te face să realizezi că uneori ai putea ierta mai uşor. Este o piesă de teatru care te face să îţi dai seama ce ai de pierdut, ce câştigi şi ce gândeşti cu adevărat, dar nu ai curajul să recunoşti. O eclipsă de lună, o petrecere… Cineva se gândeşte la un joc. Cum ar fi să lăsăm telefoanele pe masă şi să răspundem pe speaker? De aici toată lumea se prăbuşeşte. Fiecare îşi arată adevărata faţă. Nimic nu mai poate fi la fel vreodată. Îţi sună cunoscut? Seamănă cu viaţa ta un pic? La teatru poţi vedea cum ar fi… Şi totuşi, dacă nu am juca niciodată acest joc? Poate ar fi mai bine dacă ai trăi în lumea reală, nu în cea virtuală. Un spectacol care te dă peste cap. Chiar dacă stai pe scaun… dacă mai găseşti locuri, evident.’’ Teatrul Elisabeta București

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?