Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal feminin, Liga a III-a – Vrâncencele sprintează spre câștigarea Seriei 1!

  • Estera Țifești – CSM Pașcani 5-1 (3-0)

  • Visul frumos continuă!”

Formația ACS Estera: Bianca Radu – Florina Onia (Marta Onea), Andreea Onea, Ana Barbu, Elena Conduraru – Alexia Niculescu (Diana Luca), Mădălina Ismană (Larisa Tufănoiu), Miruna Lăluciu, Mihaela Ștefan (Dara Dima) – Laura Petrihan, Florina Bîrsă.

Runda a parta a Campionatului Ligii a III-a, seria 1 la fotbal feminin, a adus față în față, pe stadionul Măgura din Jariștea, duminică, 31 octombrie, de la ora 13:30, liderul, ACS Estera Țifești și ultima clasată, CSM Pașcani. Antecedentele anunțau o victorie lejeră a formației gazdă care în primele trei mersese ceas! Iar desfășurarea jocului a confirmat previziunile. În primele 30 de minute, țifeștencele au marcat de trei ori, prin Alexia Niculescu, o dată și Florina Bârsă, de două ori. În partea a doua a întâlnirii, Estera a făcut 4-0, gol Mihaela Ștefan. Ce a urmat apoi, scrie pe pagina de facebook a echipei din Țifești: ”la acest scor, gazdele s-au relaxat și au primit destul de ușor golul de onoare al oaspetelor. Scorul final, 5-1, a fost stabilit de atacantul Laura Petrihan și a consfințit o prestație solidă a echipei noastre. Felicitări fetelor, visul frumos continuă!” Estera este lider, detașat la cinci puncte față de echipa de pe locul al doilea, în condițiile în care principalele urmăritoare, Dunărea Giurgiu și Zimbrul Tulcea au terminat la egalitate, 4-4.

În etapa viitoare, duminică, 7 noiembrie, de la ora 11:00, Estera Țifești va juca în deplasare la penultima clasată, AFC Voluntari.

Clasament: 1. ACS Estera Tifești – 12 puncte; 2. ACS Zimbrul Tulcea – 7 puncte; 3. SCM Dunărea 2020 Giurgiu – 7 puncte; 4. ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – 4 puncte; 5. SC FC Voluntari SA – 1 punct; 6. CSM Paşcani – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?