Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Futsal, Liga I – Ciorăștenii pot obține a doua victorie în campionat!

 

  • Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști – CSF CFR 1933 Timișoara astăzi, 19 octombrie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă
  • Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 2

           Echipa de futsal de primă ligă a CSL Sportul Ciorăști va juca în runda a cincea a Campionatului Național astăzi, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Focșani, cu CSF CFR 1933 Timișoara. Pentru ciorășteni va fi primul joc pe teren propriu în care au șanse reale de câștig! Până acum au întâlnit pe Futsal Klub Odorheiu Secuiesc și Autobergamo Deva, formații în compania cărora a avut prestații foarte bune, dar de care au fost întrecuți grație plusului de experiență competițională, ca și de valoare a adversarelor. Timișorenii sunt mai aproape de nivelul Sportului Ciorăști față de care au totuși, trei puncte, dar și un joc în plus, cel cu Luceafărul Buzău, pe care l-au și câștigat.

În etapa anterioară, la Cluj Napoca, gruparea din Ciorăști s-a impus cu 10-3, arătând că-și merită și prin rezultate locul în Liga I. Astăzi, Sportul poate repeta succesul din partida cu Clujana. Echipa manageriată de George Ioniță s-a omogenizat, are jucători cu personalitate și cu valoare. Dacă va evita erorile făcute în partidele cu forțele Ligii I, care au fost nevoite să joace la cel mai bun nivel al lor pentru a câștiga în Polivalentă, și ”cu puțin noroc” așa cum mi-a spus George Ioniță, Sportul Ciorăști poate obține astăzi un rezultat bun. Care ar însemna victoria care să-i de încredere în ceea ce poate, ca și siguranța că va continua să evolueze, fără dureri de cap, pe prima scenă a futsalului din România.

Spre deosebire de întâlnirea de la Cluj-Napoca, de această dată conducerea echipei poate conta pe, practic, toți jucătorii din lot. Excepție face Avram care are ceva probleme de sănătate și nu va putea fi folosit. Partida dintre Sportul Ciorăști și CFR Timișoara de astăzi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.       

          În Liga a II-a, sâmbătă, 16 octombrie, ACS Mausoleul Mărășești (foto) a câștigat jocul din etapa a patra a campionatului , disputat în deplasare, cu AS Olimpia Râmnicu Sărat 2010 CS. Scor, 5-1 (1-1). Partida a fost arbitrată de Liviu Chița, din Pitești, Roberto Valentin Gunciu, din Popești-Leordeni, rezervă, Laurențiu Deaconu, din Berceni, observator, Marius Mititel, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?