Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Volei junioare, Campionatul Național – CSS Focșani, la a doua victorie consecutivă!

 

  • CSM Râmnicu Sărat – CSS Focșani 0-3 (14-25, 7-25, 15-25)
  • Urmează debutul în Divizia A 2 – senioare, în care fetele de la CSS Focșani vor evolua pentru CSM Focșani 2007, la Galați, cu CSU Hygienum, sâmbătă, 23 octombrie

Echipa de volei junioare a CSS Focșani a jucat duminică, 17 octombrie, în deplasare în compania CSM Râmnicu Sărat, în runda a doua a Campionatului Național. Fetele Focșaniului, pregătite de antrenorul Cătălin Știrbu, s-au impus cu 3-0 (25-14, 25-7, 25-15) și se află la cea de-a doua victorie consecutivă în Campionatul Național, după cea obținută, tot în deplasare, dar cu 3-2 în fața Penicilinei Iași! Formația din Râmnicu Sărat a fost depășită net, la toate capitolele de gruparea focșăneană care arată o excelentă dispoziție de joc.Au evoluat pentru CSS FocșaniAlessia Sima – capitanul echipei, Ilinca Teodora Știrbu, Andra Damaschin, Cătălina Ciubotaru, Miruna Pușcă, Alexandra Elena Diac, Flavia Maria Obodariu, Riana Ingrid Bobeică, Valeria Robu și Claudia Popa.

În următoarea etapă, la 30 octombrie, CSS Focșani va juca pe teren propriu, în premieră în actualul sezon competițional cu ACS Bravol Brașov. Până atunci, aceleași tinere și talentate voleibaliste vor juca pentru CSM Focșani 2007 sâmbătă, 23 octombrie, partida din deplasare cu CSU Hygienum Galați din prima etapă a Campionatului Național al Diviziei A2 – senioare, Seria Est.  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?