Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Omul de afaceri focșănean Nicu Tănasă a murit într-un accident; soția sa este la spital

Un om de afaceri din Focşani a fost victima unui tragic accident rutier în Covasna, pe DN 11. Traficul pe DN 11 a fost blocat timp de câteva zeci de minute.

Omul de afaceri focșănean Nicu Tănasă şi-a găsit sfârșitul, vineri, în urma unui accident rutier. Accidentul teribil s-a produs în județul Covasna, în jurul orei 15.20, conform Centrului Infotrafic al IGPR. Nicu Tănasă și soția sa circulau cu mașina personală, când au intrat în coliziune cu o autoutilitară, între localitățile Reci și Moacșa. În urma accidentului, au rezultat două victime: șoferul autoturismului (Nicu Tănasă) și o femeie, pasageră în autoturism (soția acestuia). Traficul pe DN 11 a fost blocat timp de câteva zeci de minute. Potrivit romaniatv.ro, cei doi răniți au fost transportați la Spitalul Județean din Sfântul Gheorghe. Din păcate, din cauza rănilor suferite, inima lui Nicu Tănasă a încetat să mai bată.

Nicu Tănasă făcea parte din vechea generație de oameni de afaceri vrânceni, care au intrat în mediul privat în anii `90. Una dintre afacerile sale a fost restaurantul Casablanca din Focșani, acolo unde funcționează, de câțiva ani, Universitatea Bioterra. El s-a implicat o perioadă și în politică, la un moment dat fiind președinte al organizației UNPR Focșani.

Sursa text și foto: romaniatv.net

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?