Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Handbal, Liga Națională – Derbi în Polivalentă!

          CSM Focșani 2007 și AHC Potaissa Turda vor juca, astăzi, 29 septembrie, de la ora 18:25, în Sala Polivalentă, unul dintre derbiurile etapei – și așa cum arată clasamentul final al ediției 2020-2021 ca și cel la zi – unul dintre derbiurile campionatului Ligii Naționale de handbal a României. După trei etape, formația focșănean are trei victorii în timp ce Potaissa a câștigat de două ori și a pierdut o dată, în runda a treia, în partida cu Dobrogea Sud, de pe teren propriu. Turdenii vor veni la Focșani să-și recupereze punctele cedate în fața constănțenilor. Istoria întâlnirilor cu CSM 2007 îi arată ca favoriți, pentru că în ultimele două campionate și-au adjudecta de patru ori câte trei puncte. Aceeași istorie, spune că focșănenii i-au bătut o dată, la Turda și o dată în Polivalentă, în mai, 2019. Altfel spus, oaspeții de astă seară ai Focșaniului alcătuiesc o formație puternică, aflată mereu în partea de sus a clasamentului Ligii, dar nu sunt invincibili în meciurile cu focșănenii. CSM 2007 a ajuns la un nivel de coeziune ca echipă și la o maturitate care îi permite să spere la mai mult decât a obținut până acum în Liga Națională.

În meciurile din actualul campionat jucătorii pregătiți de Dalibor Cutura și Marko Isakovic au relevat o forță de joc impresionantă pe care, dacă și-o vor pune în valoare, vor obține a patra victorie în campionat și a 12-a consecutivă dacă le punem și pe cele din finalul campionatului trecut! Sună frumos, nu? Poate fi foarte frumos la finalul partidei de astăzi, care va fi transmisă în direct de TVR 1, mai cu seamă că focșănenii vor avea alături o galerie cum nu prea este alta pentru echipele din Liga Națională.

          Așa cu prevede Protocolul medical, persoanele care doresc să intre în sală la meci trebuie să facă dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau a unui test RT-PCR negativ (maxim 48 de ore înainte) sau a unui test antigen negativ (maxim 24 de ore înainte). În incinta sălii masca este obligatorie, ca și distanțarea – un scaun liber între doi spectatori. Nu este permisă revenirea  spectatorilor în sală dacă au ieșit în pauză! Copiii până la 18 ani nu trebuie să prezinte dovada vaccinării sau a unui test Covid.   

          Întâlnirea va fi arbitrată de Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu, din Constanța iar observarea va fi asigurată de piteșteanul Gigi Antonescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?