Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Managerul Spitalului Adjud a obținut cea mai mare notă la concursul pentru funcția de conducere

Trei persoane s-au arătat interesate pentru a ocupa funcția de manager la Spitalul Municipal Adjud, post care a fost scos la concurs luna trecută. Printre acestea, și actualul manager al unității sanitare, Monica Bercea, care a reușit de altfel să obțină și cea mai mare notă.

Concursul a constat într-o etapă de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunț, desfășurată pe 11 august, în timp ce luni, 23 august, a fost cea de-a doua etapă, de susținere și evaluare a proiectului de management. Potrivit rezultatelor afișate pe pagina Spitalului Adjud, Monica Bercea a obținut 6,31 la evaluarea proiectului de management și 6,22 la evaluarea abilităților manageriale, nota finală fiind 6,29. Aceeași comisie de concurs a notat cu 4,77 pe cel de-al doilea candidat, Corneliu Bodea (4.65 la evaluarea proiectului de management și 4,90 la evaluarea abilităților), și cu 3,57 pe cel de-al treilea candidat, Neculai Ionescu (2,48 la proiect, 4,66 la abilitățile manageriale).

Potrivit calendarului de concurs, candidații au dreptul să conteste rezultatele în 24 de ore de la data publicării rezultatelor, contestațiile urmând a fi soluționate în termen de 48 de ore. „Rezultatele finale ale concursului se afișează la sediul spitalului și se publică concomitent pe pagina de internet a spitalului după finalizarea perioadei de contestații sau, după caz, după soluționarea contestațiilor”, se arăta în anunțul privind ocuparea funcției de manager.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?