Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Spitalele pot face achiziţii şi în trimestrul I din 2014


   Spitalele mai pot face achiziții de medicamente, materiale sanitare și aparatură inclusiv în primul trimestru al anului viitor. În luna mai s-a anunțat că începând din iulie, Ministerul Sănătății va face toate achizițiile centralizate pentru spitalele din subordine, inclusiv pentru cele ale autorităților locale, în acest sens fiind adoptată o Ordonanță de Urgență, managerii având voie să mai achiziționeze doar mărunțișuri.
   Zilele trecute însă, spitalele au primit o adresă în care se precizează că vor mai putea derula achiziții inclusiv în primul trimestru din 2014. „Am primit o adresă de la Ministerul Sănătății prin care se precizează că spitalele pot face în continuare achiziții inclusiv pentru trimestrul I din 2014. Noi ne-am obișnuit cu acest lucru, drept dovadă îl vom lua ca atare”, ne-a spus managerul Spitalului Județean Constantin Mîndrilă.
   Potrivit ordinului publicat la începutul lunii iunie în Monitorul Oficial, începând cu 1 iulie, Ministerul Sănătății trebuia să achiziționeze pentru spitale medicamente, materiale sanitare, aparatură medicală, dar și carburantul și asigurările CASCO necesare pentru parcurile auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?