Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Week-end negru pe șoselele din Vrancea: patru morți și cinci răniți în urma accidentelor rutiere

Patru oameni au murit și alte cinci persoane au ajuns la spital în urma a trei accidente rutiere care s-au produs în acest week-end în Vrancea. Vineri, doi soți din Panciu, în timp ce se aflau pe un moped, au fost victimele unui accident la trecerea la nivel cu calea ferată, produs în Călimănești. „Prin apel 112, polițiștii de la transporturi feroviare au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Călimănești, la trecerea la nivel cu calea ferată, un moped a fost acroșat de trenul care circula pe ruta Mărășești-Ghimeș‟, au transmis vineri reprezentanții IPJ Vrancea. La fața locului au fost prezenți atât pompierii vrânceni, cât și polițiștii Serviciului Rutier care au efectuat cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului. La scurt timp după anunțarea evenimentului rutier, polițiștii vrânceni au anunțat că bărbatul care conducea mopedul a decedat.

Trei tineri de 14, 18 și 19 ani au murit într-un accident lângă Boghești

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, trei tineri și-au pierdut viața într-un groaznic accident care a avut loc în afara localității Boghești, sat Plăcințeni. Conform polițiștilor vrânceni, un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. „Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 3:20, un autoturism a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac apoi s-a răsturnat. Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto, un tânăr de 19 ani și a doi pasageri, o tânără de 14 ani, respectiv un tânăr de 18 ani. O altă pasageră a fost preluată de ambulanță, conștientă‟, se arată în comunicatul remis sâmbătă de IPJ Vrancea.

Alte trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident care a avut loc sâmbătă seară la ieșirea din Focșani spre Mândrești. În accident au fost implicate două autoturisme, iar martorii prezenți la fața locului spun că una dintre victime era încarcerată. În sprijinul persoanelor rănite au intervenit atât polițiii, cât și pompierii vrânceni.

Nu de puține ori, viteza, oboseala și neatenția la volan au făcut victime, răpind din jurul nostru membri ai familiei, prieteni sau simpli cunoscuți. De fiecare dată când apăsați pedala de accelerație, gândiți-vă dacă persoana sau locația spre care vă grăbiți, merită să vă puneți atât viața voastră în pericol, cât și pe cea a celorlalți participanți la trafic.

Monitorul de Vrancea transmite sănătate celor răniți și condoleanțe familiilor și cunoscuților celor patru persoane care și-au pierdut viața în acest sfârșit de săptămână!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?