Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Ghidul începătorului pentru păcănelele de la NetEnt

Dacă ești destul de nou în această industrie și ai ales că sloturile sunt cele care te vor urca pe culmele gloriei, probabil ai observat că există mii de sloturi ce merită jucate, fiecare fiind dezvoltat și creat de o altă companie. Astăzi ne uităm foarte atent la NetEnt, o companie care se ocupă cu dezvoltarea de sloturi de foarte mulți ani și vom încerca să identificăm care sunt cele mai importante aspecte ale jocurilor create de ei și ce este important de știut dacă ești jucător.

Ce este NetEnt?

NetEnt este un dezvoltator de sloturi. Aceștia au creat sloturi precum Starburst sau Gonzos Quest, exact la fel cum alți dezvoltatori precum EGT au creat dice and roll. Compania este prezentă în industrie de mai bine de 20 de ani, iar pe parcursul acestei perioade, operatorul a reușit să aducă aproape o comunitate plină de jucători pasionați care așteaptă mereu cu nerăbdare ultimele lansări de jocuri.

NetEnt a creat și lansat peste 200 de jocuri, iar printre cele mai ciudate produse lansate de către echipa NetEnt se numără chiar și un slot destul de ciudat și controversat. Street Fighter este un slot 3D unde părerile sunt încă împărțite. Dezvoltatorul are sediul principal în Suedia, de unde compania a pornit ca fiind unul dintre cei mai puternici dezvoltatori de software de betting din lume.

Peste 1000 de angajați sunt implicați în mod constant în procesele de zi cu zi ale companiei, iar alte birouri oficiale ale gigantului dezvoltator se pot găsi și în Malta, Gibraltar, Polonia, Regatul Unit sau USA.

De ce este NetEnt un producător important?

În această industrie, cu cât ești un operator care este oferit publicului larg în mai multe locuri din lume, cu atât vei avea mai mare succes. Cei mai mulți operatori de jocuri de noroc din lume aleg să ofere jocurile de la NetEnt printre serviciile lor. Astfel, produsele NetEnt ajung să fie folosite în peste 200 de cazinouri din toată lumea. Pentru a pune aceste rezultate în perspectivă, dacă ne uităm în urmă cu 3 ani la cifrele companiei, vom vedea cum providerul avea doar în sistem propriu, peste 60 de miliarde de tranzacții de gambling.

Cele mai bune păcănele de la NetEnt în 2021

Dacă ai nevoie de o imagine de ansamblu asupra colecției de sloturi de la NetEnt, vei avea nevoie de un ghid dedicat care să te poarte printre cele peste 200 de păcănele create de-a lungul timpului. Iar ghidul tău pentru câteva recomandări de astăzi suntem chiar noi. Iată care sunt cele mai bune păcănele de la NetEnt în 2021.

Vom vorbi pe scurt despre fiecare pentru a putea oferi cât mai multe informații despre cât mai multe sloturi. Să începem!

Dead or Alive II

A venit și timpul să vorbim despre cel mai tare slot cu tematica vestului sălbatic. Pentru pasionații de filme sau jocuri tip western, Dead or Alive II este cel mai bun slot de încercat într-o seară liniștită. Efectele sonore sunt tematice și reprezentative pentru acea perioadă, la fel și efectele grafice.

Slotul a reprezentat și o modalitate prin care NetEnt a celebrat aniversarea de 10 ani a jocului Dead or Alive. În timpul jocului, se pot obține 3 funcții speciale diferite. Train Heist, Old Saloon sau High Noon, ultima fiind și cea care te va umple de câștiguri. Aici vei putea obține chiar și 100.000x miza.

Fruit Case

Animația perfectă pentru un pasionat de păcănele cu fructe, dar care nu vrea să intre din nou la o sesiune plictisitoare la Sizzling Hot. Fruit Case este varianta zurlie a celor de la NetEnt, care au creat un ecran de joc impecabil, foarte colorat, plin cu fructe ciudate și nebunatice.

Un ecran de joc cu 5 tamburi și 20 de linii de plată, dar care îți poate băga în cont un jackpot în valoare de 2400x miza ta. Vei vedea simboluri Wild, rotiri gratuite și multă distracție mulțumită fructelor de pe ecran.

Narcos

Atunci când se dorește crearea de sloturi pe baza unui brand puternic, NetEnt a reușit să tragă lozul cel mare lansând pe piață unul dintre cele mai celebre sloturi întărit de reputația serialului Narcos și evident a celui mai mare traficant din istorie, Pablo Escobar.

Un slot cu 243 de linii de plată este dezvoltat de o echipă cu aspirații mari și foarte mari care și-a dorit multe de la acest slot. Astfel, a fost creat un slot unde personajele principale din Narcos chiar apar pe tamburii slotului.

Concluzie

Pentru a concluziona ghidul nostru despre păcănelele de la NetEnt, încheiem prin a spune că RTP-ul de la aceste sloturi este foarte rar mai mic de 96%, avantaj incredibil pentru jucători. Alege un slot care îți face plăcere și joacă-l până te îmbogățești, dar niciodată să nu pariezi mai mult decât îți permiți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?