Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Consiliul Județean a premiat câștigătorii Concursului InfoEducație – Vrancea online

Consiliul Județean Vrancea sprijină și în acest an excelența, creativitatea și inovarea, oferind premii elevilor câștigători ai Concursului InfoEducație Vrancea online – Olimpiada de Inovare și Creație Digitală – etapa națională 2021, care a avut loc în perioada 27 iulie – 2 august 2021. În acest an au participat 38 elevi din 17 județe, pe mai multe categorii: – Web; – Educațional; – Roboți; – Utilitar; – Multimedia.

Lista elevilor câștigători poate fi consultată accesând:  https://infoeducatie.ro/rezultate

Consiliul Județean Vrancea oferă premii în bani câștigătorilor, astfel: Premiul I – 1.000 lei; Premiul II – 800 lei; Premiul III – 600 lei; Mențiune – 400 lei; Mențiune specială pentru elevi din Vrancea – 500 lei.

Județul Vrancea a fost reprezentat de o echipă formată din Marius Baican și Ionuț-Liviu Mogda, de la Colegiul Național ”Unirea” Focșani, care au obținut mențiune la categoria Roboți, cu proiectul ”CNUX ROVER 2.0”, sub coordonarea profesorului Adrian Colin. Printre creațiile din acest an se mai numără: o barcă autonomă, un dispenser inteligent de medicamente, motoare controlate prin telefon, instalație de irigație, recoltator automat de probe, dronă pentru asistența accidentelor de circulație.

Concursul este organizat de Uniunea Profesorilor de Informatică din România și Universitatea Politehnica București. InfoEducație este un concurs de tradiție pentru județul Vrancea, organizat din anul 1994, dedicat elevilor cu aptitudini, înclinații și interes pentru crearea aplicațiilor informatice. Felicitări câștigătorilor!

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?