Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Fotbal – Phoenix Odobești, la Vitamin Aqua, la Piatra Neamț pentru a face surpriza turneului!

  • Competiția are loc de vineri, 25 iunie, până duminică, 27 iunie

”Managerul și omul care ține în viață fotbalul din Odobești”, cum se definește, Vasile Roșu, se află cu echipa de minifotbal ”Phoenix” Odobești, la puternicul turneu de la Piatra Neamț Vitamin Aqua. Este o competiție de nivel național cu o participare numeroasă – 19 formații care au fost distribuite în patru grupe în care vor juca fiecare cu fiecare. Phoenix se prezintă în turneu cu un lot foarte valoros, alcătuit din Cosmin Savatin, Florin Ciobotaru, Ionuț Alin Nichita, Petrică Emil Nichita, Adi Munteanu, Valentin Durtan, Vladuț Balaci, Cosmin Milea, Cezar Chiriță, Mădălin Marin, Gheorghe Popa.

Sunt jucători care au creat mereu spectacol prin evoluțiile lor în competițiile de minifotbal din Vrancea, întrerupte în Vrancea de la începutul lui 2020, din cauza pandemiei. Înainte de turneul de la Piatra Neamț, Phoenix Odobești a participat la Iași, la Cupa Campionilor. Așa cum mi-a spus Vasile Roșu, echipa are un moral bun după meciurile cu Lupii Iași, în care a revenit de la 1-3, a terminat cu 4-4 și a pierdut la lovituri de departajare, înfrângerea din fața campionilor de la Coriolan Bacău, formație cu participări la competiții internaționale unde au urcat cel puțin în sferturi de finală și după victoria cu 4-0 din partida cu Dinamo Iași. ”La Piatra Neamț, Phoenix Odobești merge să creeze surpriza turneului”, mi-a mai spus Vasile Roșu.

La Vitamin Aqua, formația odobeșteană face parte din grupa C, alături de Souflaki Iași, Volta Piatra Neamț, Grant Elite Piatra Neamț și Play Arena Bacău.

          Programul jocurilor din grupa C

Vineri, 25 iunie, ora 18:00, Grant Elite Piatra Neamț – Phoenix Odobești; ora 18:00, Volta Piatra Neamț – Play Arena Bacău; ora 20:00, Souflaki Iași – Volta; ora 21:00, Phoenix Odobești – Play Arena Bacău; ora 22:00, Grant Elite Piatra Neamț – Souflaki Iași.

Sâmbătă, 26 iunie, ora 11:00, Souflaki Iași – Phoenix Odobești; ora 11:00,Play Arena Bacău – Grant Elite Piatra Neamț; ora 14:00, Phoenix Odobești – Volta Piatra Neamț; ora 17:00, Play Arena Bacău – Souflaki Iași; ora 17:00, Grant Elite Piatra Neamț – Volta Piatra Neamț.

La turneu participă și o a doua formație vrânceană, Alo Adjud. Meciurile vor avea loc pe terenurile de la bazele sportive Offside, Adridan și Leonte. Organizatorii Vitamin Aqua, Asociația de Minifotbal Piatra Neamț în parteneriat cu Federația de Minifotbal din România și Primăria Piatra Neamț vor oferi ca premii echipamente de joc și mingi.   

          Jocurile disputate de Phoenix Odobești vor putea fi văzute pe pagina de Facebook 5plus1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?