Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Esențiale în bagajul de vacanță la mare

Când vine vorba de pregătirea bagajului, uneori, din dorința de a nu uita nimic din cele esențiale, îl încărcăm prea tare. Dacă pleci pentru un weekend, iată cum ar trebui să-ți prioritizezi hainele astfel încât să ai cu tine cele mai iubite item-uri din garderobă:

Piese must have

Începe prin a alege două-trei tricouri din materiale naturale, în nuanțe deschise, vesele, apoi adaugă o șapcă sau o pălărie cu boruri largi, neapărat ochelari de soare cu lentile polarizate, o rochie de plajă, un caftan sau un pareo, o pereche de pantaloni scurți din denim sau dintr-un material lejer și nelipsiții flip-flops.

Dacă ești în pană de idei în alegerea pantofilor sport, poți să te inspiri din produsele de pe Fashion Days, mai ales că le poți comanda cu ușurință.

Completează-ți ținuta și cu câteva accesorii, pentru ieșirile la terasă sau la restaurant, precum o pereche de cercei supradimensionați, un colier colorat sau un ceas cu o curea din silicon. De asemenea, ia cu tine și parfumul preferat cu arome fresh sau florale. Totuși ai grijă să eviți contactul cu pielea dacă te expui la soare pentru că poate crea reacții alergice.

Deși știm că iubești produsele de make-up, ele nu sunt  recomandate pe plajă. Totuși, dacă nu te poți despărți de mascara, varianta waterproof e tot ce ai nevoie, mai ales dacă intri în apă.

Tenișii

Foarte ușori și extrem de comozi, tenișii sunt aliatul perfect în vacanțe, mai ales că ocupă puțin spațiu în bagaj. Brandul Converse te ispitește cu o varietate de culori, print-uri și materiale cu diferite texturi. Fie că optezi pentru varianta joasă, clasică, cei cu talpă groasă sau stil gheată, toți au marele avantaj că se pot combina foarte ușor cu restul ținutei. Merg foarte bine asociați cu jeanși și tricou, dar sunt foarte cool și la o rochie vaporoasă, cu imprimeu floral sau geometric sau la o fustă midi din tul. Pentru o notă aparte, le poți cumpăra niște șireturi șic.

Crema cu protecție solară

 Deși avem nevoie de doza de vitamina D ca de aer, razele soarelui se pot întoarce împotriva noastră dacă facem abuz și nu respectăm câteva reguli simple. În primul rând, ar trebui să ținem cont de intervalul orar în care putem să stăm la plajă, mai exact dimineața până la ora 11.00 și seara după ora 17.00. În plus, nu te gândi că dacă este înnorat sau stai sub umbrelă, soarele nu mai poate ajunge la tine. Dacă este prima ieșire la mare, neapărat să-ți achiziționezi din timp o cremă cu factor de protecție 50+ care să te protejeze atât UVA, cât și UVB. Folosește-o chiar dinainte de a ieși din casă, dar și înainte de a intra în apă și imediat după ce ieși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?