Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal – Inizio Focșani este campioana Vrancei în 2021!

 

  • În finala, disputată astăzi la Gugești, Inizio – CSC Dumbrăveni 3-2 ( 2-2)

Formații:

Inizio Focșani: Răzvan Mihalache – Eduard Lăluciu, Mario Ionescu, Ciprian Țîrlea, CVlaudiu Mihai, Giantinino Tinică, Ștefan Lupu,Cristian Bîra, Andrtei Mazilu, Nicușor Chirică, Remus Popa. Rezerve: Florin Ion, Alexandru Cioară, Daniel Mazilu, Laurențiu Paraschiv, Rodinel Stan, Alexandru Berechet, Andrei Manu.

Oficiali, Răzvan Duțu, Cristinel Ionel, Adrian Enachi

CSC Dumbrăveni: Andrei Glavana – Marian Petrea, Laurențiu Neculai, Ciprian Goia, Vlad Negoiță, Marius Sandu, Bogdan Șotîrcă, Alin Potorac, Viorel Mihăilă,  Liviu Tărcă, Dănuț Lechea. Rezerve: Florin Apostolescu, Constantin Tănăsache, Adrian Andrieș, Adi Nicolae, Ion Iordache, Andrei Apenciucesei.

Antrenor, Daniel Bănică

Campioana ediției 2020 a Superligii Vrancei la fotbal este nou înființata Inizio Focșani care a dispus în finala disputată astăzi, de la ora 13:10 pe stadionul din Gugești cu 3-2 (2-2), de CSC Dumbrăveni. Scorul a fost deschis de CSC prin Liviu Târcă a cărui lovitură de cap a trimis mingea în poarta lui Inizio. Era minutul 8. În minutul 26, tot cu o lovitură de cap a egalat Giantinino Tinică. Inizio a trecut la conducere în minutul 28 când Ștefan Lupu a urmărit mingea respinsă cu greutate de Andrei Glavana iar CSC Dumbrăveni a egalat din penalty, prin Bogdan Șotîrcă, în minutul 38. Golul victoriei a fost marcat pe contraatac de Remus Popa care a șutat imparabil la colțul scurt al porții Dumbrăveniului. În ultimul minut al prelungirilor, Razvan Mihalache a apărat o lovitură de la 11 metri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?