Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Sâmbătă, 12 iunie, va fi Drumul Mausoleelor pe motocicletă!

  • Evenimentul va fi organizat de Secția Motociclism a ACS Odobești și Centrul de Informare Turistică Odobești, cu sprijinul Primăriei Odobești

Sâmbătă, 12 iunie, va avea loc un eveniment moto, întru cinstirea memoriei eroilor neamului românesc – Drumul Mausoleelor pe motocicletă. Organizatori vor fi Secția Motociclism a ACS Odobești și Centrul de Informare Turistică Odobești, cu sprijinul Primăriei Odobești. Președintele Secției de motociclism de la ACS Odobești, Georgian Mocanu, mi-a spus că la eveniment vor lua parte sportivi ai secției, dar și alți motocicliști care doresc să aducă omagiul lor celor care s-au jertfit pentru țară și ale căror oseminte sunt depuse în mausolee din Vrancea. Drumul va începe la Odobești și se va încheia la Focșani, în Piața Unirii.

          Cum se va întâmpla totul spune postarea de pe pagina de facebook a Centrului de Informare Turistică Odobești: ”Vă invităm să luați parte la evenimentul „Drumul Mausoleelor pe Motocicletă“ care presupune întâlnirea la Odobești a tuturor iubitorilor de motociclete. Adunarea se dă la ora 10:00 după care vom lua parte la o prezentare specializată a viei, vinului și a podgoriilor Odobești la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație de unde nu vom pleca cu mâna goală. Unul dintre sponsorii noștri, ROVINEX ne va oferi câte o sticlă de vin. Skoda și IVAS ne vor aduce patru mașini pentru o expoziție dintre care două sunt ELECTRICE și pot fi testate. Ne dorim să mergem alături de Poliția Rutieră pe traseul celor trei mausolee, Soveja, Mărăști și Mărășești și să depunem coroane „Întru slava eroilor neamului“ și să încheiem traseul pe platoul din Piața Unirii din Focșani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?