Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Încă un meci cu mare grad de dificultate!

          Handbaliștii seniori ai Focșaniului vor avea al doilea meci consecutiv cu una dintre aspirantele la locul al doilea în Ligă și, poate, chiar la titlul de campioană. În etapa anterioară, la Sfântu Gheorghe, a fost jocul – decis cu golul din ultimele secunde al dobrogenilor, dar după o prestație foarte bună a focșănenilor. Astăzi, de la ora 13:00, la Cluj Napoca, într-un turneu care se va termina la 11 aprilie, CSM 2007 se va afla față în față cu AHC Potaissa Turda, în sala Horia Demian. Întâlnirea va putea fi urmărită în direct la FRH TV.

Potaissa se află pe locul al treilea unde a coborât după egalul cu Dinamo București din etapa a 19-a, însă cel mai recent rezultat al său este victoria, la doar două goluri diferență, din partida cu CSU din Suceava. Am făcut această succintă trecere în revistă a rezultatelor celor două combatante de astăzi pentru a releva că, din diverse motive, între echipele din Liga Națională s-a produs o nivelare a valorilor ce poate oferi surprize. Pentru CSM Focșani 2007 va fi, cu siguranță, un joc foarte greu astăzi! Ultimele patru întâlniri între focșăneni și turdeni s-au încheiat cu patru victorii ale celor din urmă. A cincea întâlnire nu se pune, pentru că nu a fost obținută pe teren din cauza Covidului care a lovit echipa focșăneană, declarată învinsă prin neprezentare.

Jucătorii antrenați de Dalibor Cutura și Marko Isakovic au motive să se bată la victorie. Pentru a rămâne în zona de mijloc a clasamentului, pentru a arăta că decizia de atunci când au pierdut fără joc a fost nedreaptă și luată într-un moment în care formația lor era într-o formă foarte bună. Și au motive să se bată la victorie pentru că au cu ce! Ar fi în aria normalului, bnu a surprizei! În lot au revenit Marocico și Hrimiuc, a căror lipsă a contat foarte mult în economia meciului cu Dobrogea Sud din etapa trecută. Nu a revenit, încă, Makrishin, dar Krstevski începe să se integreze în jocul echipei sale și să-și dovedească valoarea de component al Naționalei Macedoniei, care a jucat la Campionatul Mondial din Egipt!

          În a doua etapă a turneului de la Cluj-Napoca, joi, 8 aprilie, CSM Focșani 2007 va sta, pentru că ar fi urmat să joace cu, acum, retrasă din campionat Dunărea Călărași, vineri, 9 aprilie, va întâlni pe CSM Vaslui, iar duminică, 11 aprilie, va avea meciul cu Minaur Baia Mare.         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?