Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

VIDEO și FOTO: Familia Bratosin din Popești, patru de ,,DA” la Românii au talent 

Moment de familie în această seară pe scena ,,Românii au talent”, familia Bratosin din Popești a obținut patru de ,,DA”. ,,Am venit aici să vă prezentăm un moment de familie. Este foarte emoționant! Clar este emoționant să cânt cu ambii copii pe scenă. E un sentiment pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Exact asta îmi și doresc: să emoționez juriul. Mihai cântă de la vârsta de 4 ani, descoperit de sora lui care deja făcea studii de canto de la vârsta de 8 ani. Dintotdeauna mi-am dorit să cânt, doar că la momentul respectiv nu existau oportunități financiare”, a spus Diana Bratosin, vizibil emoționată.

Fiul ei, Mihai Bratosin, elev în clasa a VI-a la Școala ,,Ștefan cel Mare” din Focșani, a spus că are foarte multă încredere în mama lui care: ,,oricum o să cânte extraordinar pentru că are o voce fenomenală. Și mama, și Andreea au o voce fenomenală”.

Andreea a fost elevă a Liceului de Artă din Focșani și, în prezent, este studentă în anul II la Facultatea de Drept – Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din București, visând să ajungă un avocat sau un notar de succes.

„Diana este de profesie economist, dar se ocupă de organizarea evenimentelor. Nu are studii muzicale, talentul fiind nativ. Pasiunea pentru muzică a existat din copilărie, astfel încât nu a încetat să viseze la faptul că măcar unul dintre copii va ajunge un mare artist”, se arată pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

De cum au început să cânte primele versuri ale melodiei lui Labrinth, ,,Jealous”, atât juriul, cât și spectatorii au început să aplaude. În urma momentului lor emoționant, Diana, Andreea și Mihai Bratosin au obținut patru de ,,DA”. ,,Bravo, Bravo! Foarte frumos! Mi-a plăcut foarte mult! Mi-a plăcut că a plecat toată puterea asta de la mami. Frumoasă interpretarea și ideea de a cânta împreună. Mi se pare de trei ori mai frumos decât dacă ați veni fiecare singur să interpretați”, a spus Andra.

Aprecieri au primit și din partea lui Smiley care a spus: ,,Parcă o văd pe mama. Felicitări că țineți familia împreună, felicitări că aveți pasiuni comune și e foarte frumos că ați făcut momentul acesta cu aproape toată familia”. Alexandra Dinu a spus că i-a făcut ,,o deosebită plăcere să vă ascult și să vă văd împreună, uniți, așa cum sunteti în viață”. Emoționați, dar foarte fericiți, Diana, Andreea și Mihai Bratosin au intrat în etapa următoare cu patru de ,,DA”.

Vă ținem pumnii și vă urăm succes în continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?