Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Fotbalista Georgiana Onea, eroina unei emoționante seri de decembrie la Focșani!


Georgiana Onea, fata de la Păunești, elevă la Colegiul Tehnic Gheorghe Balș din Adjud și jucătoare de fotbal în echipa FC Onești, a fost eroina serii de sâmbătă, 9 decembrie 2017, din Sala Polivalentă. Pentru ea, fata diagnosticată cu o gravă boală, pentru a cărei tratare este nevoită să meargă la o clinică în străinătate, au venit în sală să-i fie alături și să o susțină, donând bani, multe sute de oameni și au jucat minifotbal legende ale fotbalului de la Dinamo, Steaua București și de la Focșani.

Evenimentul din Polivalentă a încheiat o acține caritabilă începută de colegii de școală ai Georgianei!

      Emoționantul eveniment din Polivalentă a fost punctul de încheiere a unei acțiuni caritabile începute de colegii de la Colegiul Balș ai Georgianei, continuată cu partida de fotbal feminin din Cupa României, de pe stadionul din Adjud, organizată de adjudeni. În tot acest timp, numeroase firme și oameni cu suflet mare din Adjud, Focșani, ca și din multe alte localități ale Vrancei au donat bani pentru completarea sumei care să-i permită Georgianei plecarea la tratament! În același scop, mari sportivi ai României au scos la licitație tricouri de joc ori alte obiecte care le aparțineau. Lista lor este suficient de lungă pentru a fi și pilduitoare pentru nobilul gest făcut. Iar suma colectată pentru însănătoșirea Geogianei a fost de asemenea importantă. Cu acești bani, oferiți cu generozitate, fata de la Păunești poate ajunge să se trateze acolo unde medicii i-au dat asigurări că poate fi bine!
Pentru donatori, ca și pentru organizatorii acțiunilor, nu ar putea fi mulțumire mai mare decât însănătoșirea Georgianei! Cine sunt aceștia? Sunt mulți, unii, poate, anonimi. Cei mai evidenți au fost, pentru Adjud,  consilierul județean George Claudiu Nica și directorul Colegiului Balș, profesorul Marian Drăghici, pentru Focșani, AJF Vrancea, implicat cu oficiali și arbitri în organizarea și ducerea cu bine la capăt a evenimentului de sâmbătă seara din Polivalentă.

Georgiana, eroina serii!

Georgiana a fost în centrul atenției! A fost îmbrățișată și încurajată de foști mari fotbaliști ai României – între care dinamoviștii Ionel Dănciulescu, Florin Prunea, Liviu Ciubotariu, Tom Cristea, de steliștii Maricel Pușcaș, Dumitru Stîngaciu, Cristi Ciocoiu, Sorin Paraschiv, de foștii mari arbitri Marius Beudean și Cristi Balaș, de mulți dintre cei prezenți. Dacă nu fizic, pentru că a fost imposibil, atunci cu dragostea lor și dorința lor de a-i transmite forța cu care să treacă peste boală.
Georgiana a făcut oficiile de a da lovitura de începere la fiecare dintre cele trei jocuri: Focșani – Dinamo, scor, 1-1, Focșani – Steaua, scor 0-2 și Dinamo – Steaua, scor 2-3. Au fost jocuri spectaculoase, în care cei care au încântat milioane de suporteri de-a lungul anilor au arătat că au rămas aceiași artiști ai mingii de fotbal sau aceiași luptători pentru culorile cluburilor la care au jucat! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?