Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO : Jandarmeria Panciu, campioana anului la minifotbal de sală


Jandarmeria Panciu este campioana anului 2017 a orașului la minifotbal de sală. Duminică, echipa jandarmilor s-a impus cu scorul de 1-0, în finala Cupei Orașului Panciu la Minifotbal de Sală – Ediția a VI-a, disputată cu Poliția Panciu, care s-a clasat pe locul II. Meciul pentru locul III a fost jucat de Ambulanța Panciu și Pompierii Panciu, partida fiind câștigată de pompieri, cu scorul de 5-0. Competiția s-a desfășurat în perioada 18 februarie – 12 martie 2017, în Sala de Sport a Orașului Panciu și la ea au participat 10 echipe: Primăria Orașului Panciu, Poliția Orașului Panciu, Pompierii Panciu, Ambulanța Panciu, Jandarmeria Panciu, Romstar, Tricotton, Sibi Team, Everest și Vincon.
    Palmaresul ediției 2017 este următorul: Locul I – Jandarmeria Panciu; Locul II – Poliția Panciu; Locul III  – Pompierii Panciu.
    Au mai fost acordate: Trofeul „Cel mai bun golgeter” – Ionuț Buruiană; Trofeul „Cel mai tehnic jucător” – Ciprian Ababei; Trofeul „Cel mai bun portar” – Ionuț Sârbu; Trofeul „Young Boys” – Bogdan Anghel; Trofeul „Old Boys” – Gheorghiță Rustea; Trofeul „Cel mai bun arbitru” – Alexandru Mălinaș, Petrică Boghici, Mădălin Ivanciu.
    Ocupantele primelor trei locuri au primit cupe, medalii și diplome. Celelalte echipe au primit plachete și diplome de participare. „Mulțumesc tuturor echipelor pentru spectacolul fotbalistic oferit timp de 4 săptămâni, pentru sportivitate și fair play. Constat, cu bucurie, faptul că, de la an la an, crește valoarea echipelor și a jucătorilor, lucru care contribuie la creșterea nivelului acestei competiții dedicate sportului-rege! Le mulțumesc, de asemenea, și spectatorilor, care au făcut galerie și ne-au susținut în fiecare sfârșit de săptămână! Vă așteptăm și la anul, la ediția a VII-a a Cupei Orașului Panciu la Minifotbal de Sală!”, a declarat primarul Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?