Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO! Doi elevi din Focșani s-au bătut pentru cutiile de lapte; unul a fost transportat la spital

Doi elevi de clasa a IV-a de la Școala ,,Ștefan cel Mare” din Focșani au ajuns în atenția conducerii școlii, dar și a poliției după ce s-au certat pe cutiile cu lapte de la școală. Totul a pornit de la faptul că unul dintre băieți a luat două cutii cu lapte în loc de una, moment în care celălalt băiat l-a îmbrâncit.

Informația ne-a fost confirmată de Marinela Preda, purtător de cuvânt în cadrul SAJ Vrancea: ,,Este vorba despre o altercație între doi copii. Unul dintre ei a fost adus la spital cu un traumatism cranio-facial, o eschimoză perio-orbitală. Este vorba despre un băiat de 12 ani”.

Directorul Școlii nr. 9, prof. Doinița Ungureanu a spus că mama și mătușa elevului lovit au sunat la 112. ,,Da, este vorba despre doi elevi de clasa a IV-a. Cel care a fost lovit s-a repezit să ia două pungi de lapte în loc de una. S-au împins reciproc lângă lădița cu lapte. Băiețelul care a fost lovit are 12 ani, iar celălalt 11 ani. Ambii au venit la cancelarie, directorul adjunct a mediat conflictul. Ulterior însă, mămica și mătușa elevului lovit au sunat la 112. Noi la școală nu încurajăm violența. Li se spune mereu  că în școală nu încape violența pentru că aici se face educație”, a subliniat directoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?