Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Cătălin Toma a mers la sediul din magazinul Milcov al SPCJEP Vrancea

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a mers ieri la noua locație în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor (SPCJEP) Vrancea, instituție din subordinea Consiliului Județean. SPCJEP Vrancea și-a relocat activitatea după ce imobilul din strada Cuza Vodă, unde a funcționat, a intrat într-un proiect de reabilitare. „Angajații beneficiază de condiții optime de lucru, iar vrâncenii care apelează la serviciile SPCJEP ajung într-un spațiu deschis, modern, situat în centrul municipiului Focșani, la etajul I al magazinului Milcov, așa cum este cunoscut. Împreună cu vicepreședintele CJ, Ionel Cel-Mare, le-am urat succes în activitate directorului executiv al SPCJEP Vrancea, Cătălin Ciobotaru, și angajaților care deservesc publicul conform atribuțiilor pe care le au. Locația din strada Cuza Vodă, unde a funcționat SPCJEP Vrancea, a intrat într-un proiect de reabilitare, acesta fiind motivul pentru care a fost necesară găsirea unei noi locații“, se arată într-un anunț al președintelui CJ Vrancea, Cătălin Toma.

Serviciul Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor Vrancea s-a mutat începând cu data de 15 martie 2021 la etajul I al Magazinului Milcov din centrul municipiului Focșani. „Precizăm faptul că în noua locație își va desfășura activitatea doar Serviciul Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor (SPCJEP) Vrancea, instituție care ca obiect de activitate coordonarea și controlul metodologic al activității serviciilor publice comunitare locale de evidență a persoanelor de pe raza județului Vrancea. SPCJEP Vrancea eliberează acte de identitate doar pentru situații deosebite, respectiv: motive medicale, deplasare urgentă în altă localitate sau în alt stat, susţinerea unor concursuri de admitere sau examene, efectuarea unor operaţiuni notariale/bancare, etc“, se arată într-un anunț al Consiliului Județean Vrancea.

Sediul Serviciului Public Comunitar de Evidența Persoanelor din municipiul Focșani se va muta în fostul sediu al societății Astra Asigurări, de pe strada Republicii.

Sursa foto: Facebook/Catalin Toma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?