Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

UPDATE! Bărbați reținuți pentru înșelăciuni prin metoda „Covid”

Infractorii se adaptează după vremuri. După modelul metodei de înșelăciune „accidentul” care ani de zile a făcut nenumărate victime, a apărut și metoda „covid” care face victime în țară de câteva luni bune.

A făcut victime și în Vrancea, iar în urma cercetărilor făcute de polițiștii vrânceni, sub coordonarea procurorilor, trei bărbați au ajuns ieri în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Vrancea. Ei sunt băntuiți că au apelat mai multe persoane și folosind calitatea de rude ale acestora, fii, fiice, le-au informat că suferă de boala care a făcut peste două milioane de victime în lume, și că sunt internate în spitale.

Pentru a fi și mai convingători, infractorii le cereau victimelor diferite sume de bani pentru achiziționarea unor aparate medicale care să le facă viața mai ușoară.

Și în plus: reprezentații IPJ Vrancea au confirmat informația și ne-au precizat că cei trei bărbați reținuți sunt din județul Galați. Cel mai probabil, cei trei bărbați vor ajunge la instanță cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE! Cei trei bărbați reținuți pentru înșelăciune au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. (IPJ Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?