Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Un tânăr a furat o mașină din incinta unei benzinării și a condus-o băut fără să aibă permis

DEPISTAȚI CONDUCÂND SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

La data de 9 martie a.c.,  în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au identificat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitate.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În continuarea verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar fi sustras autoturismul din incinta unei stații de carburanți din comuna Broșteni, acesta nefiind posesor de permis de conducere.

Cercetările continuă în cadrul dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și furt calificat.

Tot ieri, în jurul orei 20:45, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Garoafa au depistat în trafic un bărbat, de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 E Ciușlea, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,87 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul nopții, în jurul orei 03:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au depistat un bărbat, de 29 de ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism deși avea permisul de conducere reținut.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Comunicat IPJ Vrancea din 10 martie 2021

Sursa foto: https://inquamphotos.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?