Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Inconștiență! Bărbați depistați la volan deși erau beți sau nu aveau permis

Dosare penale întocmite pentru infracțiuni săvârșite la regimul rutier

La data de 26 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat în trafic un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 205 H Domnești având o concentrație de 0,66 mg/L alcool pur în aerul expirat.

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 12:40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat în trafic un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea pe raza comunei Slobozia Bradului un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Tot duminică, 28 februarie, în jurul orei 19:10, polițiștii Serviciului Rutier-Compartimentul DN 2 Vidra au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 D, deși se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,93 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 23:30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E 85, în localitatea Golești, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,50 mg/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 1 martie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?