Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

UPDATE! Două persoane lovite de o mașină pe trecerea de pietoni de la Spitalul Județean

Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că la trecerea de pietoni din zona Spitalului Județean, două persoane ar fi fost acroșate de un autoturism. Conducătorul auto se afla la fața locului. Polițiștii efectuează cercetări.

IPJ Vrancea

UPDATE!

O tânără din Năruja și un tânăr din Nereju, ambii în vârstă de 20 de ani, au fost loviți de autoturism. Atât pietonii, cât și conducătorul auto au fost testați pentru consumul de alcool, rezultatul fiind negativ.

Potrivit unor surse, șoferul implicat în accident ar fi polițist și și-ar desfășura activitatea la Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor.

„Cauzele urmează a fi stabilite cu exactitate in urma efectuării cercetărilor. Din primele date se pare că ar fi vorba despre neacordare prioritate pietoni. Nu este polițist din cadrul IPJ Vrancea, este lucrător din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculari Vehicule Vrancea.”, au transmis reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?