Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Vânzare de aur fals, amenințare cu cuțitul, distrugerea unui aparat de jocuri de noroc, infracțiuni constatate de jandarmii vrânceni

Infracţiuni constatate de jandarmi în mini-vacanța de Crăciun

Minivacanța de Crăciun, a fost avută în vedere în mod deosebit de către efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, care au acționat în zona de competență a județului pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică atât în zona urbană cât și în cea rurală, zilnic peste 40 de jandarmi acționând independent sau în sistem integrat pentru realizarea acestui obiectiv.

Ca urmare a activităților desfășurate în această perioadă, jandarmii vrânceni au constatat un număr de șapte fapte de natură penală identificând un număr de opt făptuitori, din care putem exemplifica următoarele:

În data de 21.12. a.c., un tânăr de 38 de ani ce dorea să vândă mai multe obiecte care aparent semănau a fi confecționate din aur. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de tentativă la înșelăciune.

În data de 21.12. a.c., un tânăr de 34 de ani l-a amenințat cu cuțitul pe numitul H.C. pe strada Albinei din mun. Focșani. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de amenintare.

În data de 22.12. a.c., doi tineri de 41 și respectiv 23 de ani, încercau să comercializeze articole pirotehnice pe str. Cuza Vodă din mun. Focșani. Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de ,,orice operațiune cu articole pirotehnice efectuată fără drept”.

În data de 22.12. a.c., un tânăr a distrus geamul unui aparat de jocuri de noroc, la o sală de jocuri situată pe str. Mare a Unirii din mun. Focșani. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de distrugere.

În data de 23.12. a.c. , o persoană de sex masculin comercializa articole pirotehnice în Piața Moldovei din mun. Focșani. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de ,,orice operațiune cu articole pirotehnice efectuată fără drept”.

În data de 23.12. a.c. , o persoană de sex feminin comercializa articole pirotehnice în zona străzii Fraternității din mun. Focșani. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de ,,orice operațiune cu articole pirotehnice efectuată fără drept”.

 

Purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea

Plutonier adjutant Sima Florin

28 decembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?