Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Vânzătorii de droguri arestaţi săptămâna trecută rămân după gratii

Bărbaţii prinşi săptămâna trecută de poliţiştii de la Crimă Organizată în timp ce vindeau droguri, rămân în arest. Nemultumiţi de soluţia magistraţilor vrânceni, care au dispus arestarea lor, bărbaţii au făcut contestaţie, iar dosarul a ajuns pe rolul Curţii de Apel Galaţi. Contestaţiile s-au judecat miercuri şi au fost respinse. “Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii S (…) Daniel Sorin, N (…) Alin Daniel şi J (…) Ionuţ Cristian împotriva încheierii de şedinţă din data de 19.09.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vrancea (…) obligă pe inculpaţii (…) la plata sumei de 50 lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. (…). Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 25.09.2019”, se arată în soluţia instantei gălăţene.

Acţiunea de prindere în flagrant a celor trei bărbaţi şi percheziţiile au fost efectuate săptămâna trecută, mai exact miercuri, în Focşani şi Gologanu, iar în seara aceleiaşi zile la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea au ajuns mai multe persoane pentru a fi audiate. La finalul audierilor, pe numele a trei dintre ele au fost emise ordonanţe de reţinere.

Principalul suspect din acest dosar a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce vindea droguri mai multor persoane. Este vorba despre etnobotanice. După prinderea în flagrant a bărbatului, politiştii de la Crimă Organizată Vrancea, sub coordonarea unui procuror DIICOT, au efectuat şi cinci percheziţii, în timpul cărora au găsit şi alte cantităţi de droguri, inclusiv cannabis, dar și minicântare, grindere şi importante sume de bani, lei şi euro, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. “Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea și Galați, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au desfășurat o acțiune pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Trei bărbați au fost reținuți. La data de 18 septembrie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea și Galați, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au prins în flagrant delict, în municipiul Focșani, un bărbat, de 31 de ani, care ar fi comercializat mai multor persoane substanțe etnobotanice.

De asemenea, au fost efectuate cinci percheziții la locuințele membrilor unei grupări infracționale. Au fost ridicate pentru cercetări 172 de grame de canabis, 175 de grame de substanțe etnobotanice, 11,42 de grame substanță sub formă de pulbere, 7 telefoane mobile, două grindere, trei mini-cântare electronice, două laptopuri, 14.000 lei și 5.000 de euro”, se arăta în informarea poliţiei vrâncene trimisă presei la momentul desfășurării acţiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?