Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

UPDATE! ȘAPTE victime în urma unui accident pe E85; trei persoane, printre care și un copil de 10 ani, au murit

Un accident rutier s-a produs în această seară pe E85, la ieșirea din comuna Slobozia Bradului spre Râmnicu Sărat. Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, în urma accidentului ar fi rezultat 5 victime.

Polițiștii sunt la fața locului.

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE 1!

Conducătorul unui autocamion, care circula pe DN2 E85 dinspre Focșani către Buzău, în afara localității Slobozia Bradului, la km 152, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a frânat, moment în care vagonul a pătruns pe contrasens în răsucire, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus. În urma impactului au rezultat 7 victime, dintre care una decedată, la una se efectuează manevre de resuscitare și 5 rănite ușor. Circulația se desfășoară alternativ.

IPJ Vrancea

UPDATE2!

Forțele de intervenție ISU – SAJ din județele Buzău și Vrancea au intervenit la un accident rutier produs în această seară, pe DN2 E85, pe raza localității Slobozia Bradului, în urma căruia au rezultat șapte victime. Trei dintre victime au fost descarcerate de echipajul ISU Bz. La fața locului s-au deplasat șase ambulanțe SAJ (trei de la Bz și trei de la Vn) și o ambulanță SMURD de la ISU Bz. Măsurile PSI au fost asigurate de o autospecială de stingere cu apă și spumă de la ISU Bz.

Din nefericire, una din cele șapte victime prezenta leziuni incompatibile cu viața. Celelalte șase victime au fost preluate de ambulanțele SAJ și transportate la unități spitalicești.

ISU Vrancea

UPDATE 3!

În urma accidentului a rezultat decesul a 3 persoane: un bărbat de 40 ani, șoferul autoutilitarei, o femeie de 35 ani și un minor de 10 ani, pasageri în autoutilitară! Au fost de asemenea răniți alți doi bărbați, pasageri în autoutilitară și șoferul autocamionului care a provocat accidentul. O altă minoră in vârstă de 14 ani a fost transferată în stare gravă la spitalul județean Buzău!

IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?