Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională: Primul derby al sezonului, în Polivalentă!

CSM Focșani 2007 – HC Dobrogea Sud Constanța sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 18:30

Ceea ce părea greu de crezut atunci când focșănenii au intrat în Liga Națională, devine realitate la începutul ediției de campionat 2019-2020: meciul dintre echipa Focșaniului și Dobrogea Sud este un derby! Focșănenii au urcat în timp pe scara valorii, până au ajuns la acest standard! Campionatul trecut au încheiat pe loc de play-off, iar în acest campionat, după patru etape, sunt neînvinși după ce au trecut de un prim hop numit CSM București și se află pe al doilea loc al clasamentului! Dobrogenii ocupă o nefirească – pentru ei – poziție a 10-a, cu doar trei puncte. Este cu siguranță trecătoare această stare a vicecampioanei, care este angrenată și în Cupa EHF.

Sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 18:30, CSM Focșani 2007 și HC Dobrogea Sud se vor întâlni în Sala Polivalentă. Constănțenii pot foarte mult și vor veni la Focșani să arate acest lucru. S-au întărit cu adjudeanul Ionuț Rotaru, conducătorul de joc plecat de la Bacău la Potaissa Turda care, pentru foarte puțin timp, a fost și la Dunărea Călărași și, cu foarte valoroși jucători din lot, vor pune mari probleme oricărui adversar. Fostul lor jucător, actualul antrenor al CSM 2007, Dalibor Cutura, își amintea de curând, vorbind despre forța de joc a echipei focșănene, că aici a pierdut și Dodrogea Sud. Față de acel meci, focșănenii sunt mai puternici ca grup, au constanță în rezultate, se exprimă ca formație solidă, conștientă de propriile posibilități. Altfel spus, au argumente handbalistice de primă mână pentru a se bate la victorie din nou cu Dobrogea Sud. Oaspeții de sâmbătă ai Polivalentei sunt însă de prim nivel și pentru a câștiga în fața lor este nevoie de cea mai bună variantă a CSM 2007. Și cred că așa vor fi focșănenii într-un meci care va fi primul derby din Polivalentă din acest campionat.

Partida va fi arbitrată de dâmbovițenii Robert Harabagiu și Silviu Stănescu, iar observarea va fi asigurată de Doru Manea, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?