Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

FOTO: Un bărbat a murit la intrarea unui bloc din Focșani 

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, un bărbat a fost găsit într-o baltă de sânge la intrarea unui bloc din Focșani. Un martor de la fața locului ne-a spus că nu știe exact ce s-a întâmplat însă: ,,când am ajuns acasă, adică pe la 16:30, în fața blocului era o pată de sânge. Ajunsese la fața locului SMURD-ul, salvarea și poliția. Mai devreme am auzit că persoana în cauză a și decedat, nu știm despre cine este vorba. Nu a auzit nimeni nimic. Probabil este cineva străin, pentru că e liniște în blocul nostru. Prima dată am crezut că a fost o încăierare sau ceva, dar nu… a fost un accident stupid”.

Decesul persoanei ne-a fost confirmat și de reprezentații IPJ Vrancea, dar și de cei de la SAJ Vrancea. ,,Se confirmă. Este vorba despre un bărbat de 80 de ani care nu știu dacă i s-a făcut rău și a căzut, sau dacă în urma căderii a intrat în stop. Au ajuns cei de la SMURD acolo, au sesizat că el avea și o colostomă, l-au resuscitat, au chemat o mașină de la ambulanță, au continuat resuscitarea 45 de minute, însă a fost declarat decesul”, a precizat Marinela Preda, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

UPDATE:

În jurul orei 16:45, polițiștii focșăneni au fost sesizați prin apel 112, de către o persoană cu privire la faptul că a găsit, lângă scara unui bloc din municipiul Focșani, un bărbat, în stare de inconștiență, posibil decedat.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă precum și cadre medicale care au constatat decesul bărbatului în vârstă de 80 de ani.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?