Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Ciocnire violentă între o mașină de pompieri și un autoturism, în cartierul Unirea-Odobești

Un eveniment rutier a avut loc în această seară în cartierul Unirea-Odobești, în care au fost implicate un autoturism, condus de o femeie și o autospecială de pompieri.
Conform martorilor, a fost vorba despre o coliziune față-spate produsă între cele două autovehicule, care se deplasau pe aceeași direcție de mers, dinspre Odobești spre Focșani. În urma impactului violent, autoturismul a fost proiectat în gardul din fața magazinului mixt din localitate. Un panou de afisaj, o parte din gard și un indicator „Trecere pietoni” au fost puse la pământ, dar și autospeciala de pompieri a fost avariată.

Conform martorilor, femeia care conducea autoturismul a fost rănită ușor și a fost preluată de o ambulanță a SAJ Vrancea și transportată la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, „Autospeciala se întorcea de la o intervenție care avusese loc în Jariștea, având semnalele de avertizare în funcțiune, când a intrat în coliziune cu un autoturism. Împrejurările în care s-a produs evenimentul vor fi stabilite şi furnizate de organele abilitate”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?