Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Au fost validate mandatele consilierilor locali! Cine va reprezenta interesele focșănenilor în următorii patru ani

Judecătoria Focșani a validat mandatele consilierilor locali care vor face parte din Consiliul Local municipal în următorii patru ani:
PSD: Nedelcu Mihai, Nedelcu Cristina-Mirela, Gongu Emanuel, Ungureanu Daniel, Şelaru Aurel.
USR: Tătaru Alexandra, Atanasiu Corina;
PNL: Macovei Liviu-George, Tănase Neculai, Bîrsan Costel, Dimitriu Ana- Maria, Drumea Alina Ramona, Dumitru Victor, Marcu Livia- Silvia, Costea Ionel, Gheoca Corneliu- Dumitru, Zîrnă Cristian.
Pe lista consilierilor locali focșăneni nu se mai regăsesc social democrații Cristian Onia, Vasile Marin și Liviu Oloeriu care au renunțat la mandate, acestea fiind-le în consecință invalidate. De asemenea, a fost invalidat mandatul de consilier local al lui Cristi Misăilă, deoarece a fost ales primar de focșăneni la alegerile din 27 septembrie. Conform hotărârii magistraților, urmează validarea mandatelor consilierilor locali supleanți din partea PSD, respectiv Marius Iorga, Radu Nițu, Georgian Cristinel Mocanu și Alexandru Nistoroiu.
Cristian Onia și Vasile Marin au renunțat la mandatele de consilieri locali după ce au fost aleși pe lista consilierilor județeni PSD.
„Dispune comunicarea prezentei încheieri Instituţiei Prefectului Judeţului Vrancea secretarului general al UAT Focşani şi consilierilor locali invalidaţi. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Focşani”, se arată în hotărârea magistraților.
Urmează ca magistrații Judecătoriei să valideze, mâine, mandatul de primar al lui Cristi Valentin Misăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?