Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Un alt PNL-ist care-și falsifică studiile! Șeful GCS, care dă lecții românilor despre Covid, nu are diplomă de licență!

”Consilierul de stat, Andi Manciu, cel pus de premierul Orban în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, entitatea obscură care hotărăște destinul românilor în plină pandemie, este un falsificator de duzină!

Datele oficiale publicate astăzi (luni – n.r.) demonstrează că Manciu, care are statut de înalt demnitar, și-a contrafăcut studiile, inventând pur și simplu o diplomă de licență.

În fața acestei ilegalități flagrante la vârful statului, în orice țară civilizată a Europei un asemenea scandal ar genera imediat anchetarea și, simultan, retragerea celui vinovat din spațiul public. În plus, ar necesita un gest de responsabilitatea politică al șefului său direct, premierul României, fiindcă Ludovic Orban a pus un falsificator să gestioneze datele strategice despre #pandemie, informații care ar trebui să fie deasupra oricărei potențiale suspiciuni. Pentru așa ceva, chiar și un om cu obrazul tăbăcit de o nesimțire organică precum Orban trebuie să plece! Altfel, șeful PNL dă o lovitură mortală credibilității întregului mecanism de comunicare publică a datelor asupra pandemiei.

Astăzi însă, în fruntea Guvernului a ajuns un dinozaur politic pentru care responsabilitatea este o glumă sinistră. Pentru Orban, vina este întotdeauna a altcuiva – ca în cazul fostului șef de la Spălarea Banilor, Baranga, strungarul ajuns să ocupe înalte poziții în aparatul de stat cu o diplomă falsă de bacalaureat!

#RomâniaEducată s-a transformat în România imposturii și falsului! Credeți cumva că dl. Iohannis îl va chema pe Orban la Cotroceni și – pentru că tot vorbește despre respectul legii într-un stat de drept – să-i ceară cumva depunerea mandatului?”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook/Partidul Social Democrat.

Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică (structură care se ocupă de comunicarea datelor despre pandemia de coronavirus), nu a absolvit studiile universitare, scrie stiripesurse.ro. „Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă”, a transmis SNSPA. În CV-ul publicat pe site-ul Guvernului, Andi Manciu a precizat ca are studii universitare SNSPA, Facultatea de Ştiinţe Politice. Înainte de a fi numit consilier de stat, Andi Manciu a fost şeful Departamentului de comunicare al PNL, poziţie în care a ajuns după nouă ani ca reporter la mai multe agenţii, ziare şi televiziuni. Soţia acestuia este consilier la Administraţia Prezidenţială.

Laurențiu Baranga, fostul preşedinte al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, a fost reţinut pentru 24 de ore, sâmbătă seara, sub acuzația de înşelăciune, scrie Digi24. Măsura reținerii a fost luată după ce Laurențiu Baranga a fost audiat timp de mai multe ore la Poliția Capitalei, fiind suspectat că și-a falsificat diploma de bacalaureat și a ocupat astfel în mod fraudulos mai multe funcții. Fostul oficial și-a dat examenul de bacalaureat la 32 de ani.

Anterior funcției de preşedinte al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, Laurențiu Baranga a lucrat la Oficiul Registrului Național pentru Informații Secrete de Stat (ORNISS).

Laurențiu Baranga a obținut diploma de bacalaureat la 32 de ani, în 1999, ca absolvent al Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din București. După nouă ani a absolvit Facultatea de Management la Universitatea Ecologică, iar în 2011 a obținut titlul de doctor în management la Universitatea Valahia, mai scrie Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?