Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

FOTO! Un tânăr de 26 de ani a murit la spital, după ce mașina în care se afla și un tir s-au ciocnit

Prin apel 112 a fost anunțata producerea unui accident rutier pe E 85-centura municipiului Focșani. Conform primelor date, sunt implicate un tir și un autoturism.
În urma coliziunii, a rezultat rănirea unei persoane. Conducătorul autoturismului a fost preluat de ambulanță, traficul a fost reluat pe un singur fir. – IPJ Vrancea

UPDATE ora 20.05! Din nefericire, în urmă cu puțin timp, conducătorul auto, în vârstă de 26 de ani, a decedat la spital.

Pompierii militari au intervenit în această după-amiază, la un accident rutier produs între un camion și un autoturism, pe DN 2 E 85, în municipiul Focșani. În urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin, rămasă blocată în autoturism.
Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului, echipajul de descarcerare a extras victima din autoturism. Pacientul a fost predat în stare conștientă, cu dureri la membrele inferioare, unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani. La momentul de față un echipaj de intervenție acționează pentru sablarea carosabilului. – ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?