Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO! Susținătorii candidatului PNL de la Suraia, acuzați că au blocat un drum comunal; Poliția s-a autosesizat

Susținătorii candidatului PNL la funcția de primar al comunei Suraia sunt acuzați că au blocat un drum comunal. Primar Vasile Grosu spune că „cei de la PNL, susținătorii lor au blocat drumul comnul 797, asfaltat, proprietate a Primăriei, cu o lungime de 900 de metri, împiedicând accesul către trei societăți și o gospodărie”. Liberalii ar fi făcut asta pentru ar avea carte funciară pe o porțiune de câțiva metri, a precizat primarul. Edilul afirmă că a sesizat Poliția, unde a prezentat documentele. „Toți oamenii care circulau pe acest drum sunt revoltați pe cei care au făcut asta, niște huligani”, mai spune primarul Vasile Grosu.

Polițiștii s-au autosesizat în acest caz. „În cursul zilei de ieri, 24 septembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, infracțiune prevăzută de art.339 din Codul Penal. Astfel, a fost constatat faptul că pe un drum comunal din localitatea Suraia au fost amplasate obstacole care ingreunau sau împiedicau circulația pe un sector de drum”, ne-au precizat reprezentanții IPJ Vrancea.

Contactat telefonic, președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, ne-a declarat că cei care au blocat drumul respectiv sunt „susținători ai candidatului PNL”. Liderul social-democrat și-a exprimat speranța că organele abilitate vor face lumină cât mai repede în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?