Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

UPDATE! FOTO! Accident grav la Răcoasa, cu o mașină și o combină agricolă implicate; femeie de 28 de ani, rănită și încarcerată!

O femeie a fost rănită în urma unui accident rutier produs în această dimineața, în jurul orei 8.35, pe raza localității Răcoasa. Conform unor surse, în eveniment au fost implicate un autoturism și o combină agricolă. La un moment dat, agricultorul ar fi intrat pe contrasens, însă nu s-a asigurat foarte bine și utilajul a fost lovit în plin de un autoturism care circula din sens opus și care a intrat astfel sub header-ul combinei.

„Intervenim cu 2 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu. Din primele informații, în urma accidentului, a rezultat o victimă încarcerată. Vom reveni cu informații, deoarece intervenția este în desfășurare” ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

UPDATE! În urmă cu puțin timp, persoana rănită a fost preluată de echipajul  SMURD Panciu și transportată la spital. „Paramedicii au preluat o victimă de sex feminin, în vârstă de 28 ani, în stare semiconștientă, cu multiple traumatisme, pe care au transportat-o la CPU Panciu” a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. 

Referitor la eveniment, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea ne-a comunicat: „În Răcoasa, pe DN2L, s-a produs un accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un utilaj agricol, pe fondul pătrunderii pe contrasens a celui din urmă.
A rezultat rănirea ușoară a unei persoane. DN 2L este blocat la Varnița, pentru curățarea părții carosabile.”

foto: IPJ Vrancea

UPDATE 2! „Pompierii militari au fost alertați astăzi, 25 septembrie, în jurul orei 08:35, despre un accident rutier produs în localitatea Răcoasa, pe DN2L, între un autoturism și un utilaj agricol. În urma impactului a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de 28 ani.
Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 2 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu, cu 1 autospecială de intervenție și 1 ambulanță SMURD.

Paramedicii, ajunși primii la locul intervenției, au extras din autoturism victima, în stare semiconștientă. Pacienta prezenta multiple traumatisme. După acordarea primului ajutor calificat la fața locului, aceasta a fost preluată și transportată cu ambulanța SMURD la C.P.U. Panciu.
Ulterior, echipajul de intervenție a acționat pentru sablarea carosabilului.”

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea

foto: ISU Vrancea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?