Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

ULTIMA ORĂ! Șoferul care a accidentat MORTAL un bărbat la Mărășești este un cetățean turc


Polițiștii l-au identificat pe șoferul care a accidentat mortal un bărbat la Mărășești, apoi a fugit de la locul accidentului. Este vorba despre un cetățean turc, care nu ar poseda permis de conducere, și care la această oră este la sediul Poliției. Conform unor surse, acesta a cerut un traducător și un avocat.
Vă reamintim că un bărbat a fost găsit mort aseară, în jurul orei 18.00, pe raza localității Mărășești. Cadavrul era la marginea unui drum din apropiere de calea ferată. Din primele cercetări a reieșit că victima ar fi fost acroșată de o mașină, al cărei șofer a fugit de la locul accidentului. Polițiștii au precizat că bărbatul traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.
După trei ore de cercetări, polițiștii au reușit să identifice autoturismul implicat în accident și pe proprietarul acestuia, nu însă și pe persoana care se afla la volan în momentul impactului. Oamenii legii spun că în accident ar fi fost implicat un autoturism cu numere de Bacău. Cât privește victima, din primele verificări a reieșit că este vorba de un bărbat în vârstă de 65 de ani din Focșani, dar care locuiește în Mărășești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?