Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Un nou concurs de angajare cu cântec la Spitalul Județean Focșani

 

Un nou anunț privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul spitalului, disponible în perioada stării de alertă, înregistrat încă de săptămâna trecută, a fost publicat abia azi, deși termenul limită de depunere a actelor este joi, 24.09.2020. Liberala Codruța Elena Neagu, numită politic la conducerea Spitalului Județean Focșani, este mai mult preocupată de alegerile locale, decât de administrarea spitalului pe care-l manageriază, și asta pentru că respectivul anunț a fost înregistrat vineri, 18.09.2020, însă pe site a fost publicat abia azi, 23.09.2020. Întrebarea este: de ce?! Cine trebuie să ocupe aceste locuri în pragul alegerilor locale? Cui le-au mai promis peneliștii locuri de muncă? Și cel mai grav, cât de legal este modul în care a procedat stomatoloaga de la Păunești?

Iată care sunt locurile temporare pe post vacant disponibile la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon‟ Focșani: infirmieră la Comp. Chirurghie Plastică (1), infirmieră debutantă la Secția Medicină Internă (1), infirmieră la Comp. Nefrologie (1), infirmieră debutantă la Secția Neonatologie (3), infirmieră la Comp.Chirurghie și Ortopedie Infantilă (1), infirmieră debutantă la Comp. Gastroenterologie (1), infirmieră la Secția Psihiatrie (2), infirmieră la Secția Pediatrie (1), îngrijitoare la Comp. Urologie (1), îngrijitoare la Secția Medicină Internă (1), îngrijitoare la Comp. Nefrologie (1), îngrijitor cu atribuții de supraveghetor la Secția Psihiatrie (1), îngrijitoare la Secția O.G. (1), îngrijitoare la Comp. Chirurgie și Ortopedie Infantilă (1), îngrijitoare la Comp. Oftalmologie (1), spălătoreasă la Serv. Administrativ (1), îngrijitoare la Secția Pediatrie (1), îngrijitoare la Ambluatoriu Integrat (3), și un singur post de infirmieră la Secția Pediatrie pe post temporar vacant până la revenirea titularului la post.
În condițiile în care actele necesare pot fi trimise doar miercuri și joi, „într-un singur folder și o singură dată‟, se pare că doar pilele peneliștilor își pot depune dosarul, pentru că oamenii care chiar își doresc să obțină unul dintre cele 24 de locuri vacante sau temporar vacante nu mai au timpul necesar. Nu este pentru prima dată când angajările de la Spitalul Județean Focșani par aranjate. Vă reamintim că la începutul acestei săptămâni, verișoara prefectului penelist de Vrancea a schimbat peste noapte condițiile necesare ocupării, fără concurs, a altor 30 de posturi vacante sau temporar vacante din cadrul celei mai mari unități spitalicești din județ.

Managerul PNL a anulat selecția de dosare pentru angajarea de medici, asistenți, personal Tesa, personal auxiliar sanitar

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, managerul PNL al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, Codruța Elena Neagu rudă a prefectului liberal Gheorghiță Berbece, stomatolog de Păunești, studentă și cursantă – a anulat selecția de dosare pentru angajarea fără concurs, pe perioadă determinată, pe posturile de medic, personal Tesa, asistent medical, registrator medical, personal auxiliar sanitar. Anunțurile privind anularea selecției de dosare au fost postate pe site-ul Spitalului Județean Focșani. Decizia a fost luată de managerul impus de liberali, după ce „printre documentele solicitate a fi depuse în dosarul de înscriere al candidaților nu a fost precizată și declarația privind consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal”.

Desigur, Codruța Neagu nu se poate concentra asupra activității din unitatea spitalicească pe care o conduce interimar, pentru că partidul o cheamă la datorie… mai precis la împărțit materiale electorale prin Focșaniul pe care, brusc, peneliștii îl „iubesc‟ în apropierea alegerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?