Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Deputatul ProRomânia, Gabriel Petrea: „Am considerat că e mai bine pentru focșăneni să existe un singur candidat al stângii”

ProRomânia susține candidatura la Primăria Focșani a primarului social democrat Cristi Misăilă, a afirmat, ieri, deputatul Gabriel Petrea, la conferința de prezentare a candidaților partidului la alegerile locale din Vrancea. Deputatul ProRomânia a arătat că primarul Cristi Misăilă face parte din altă generație de politicieni, iar decizia de a-l sprijini pentru un nou mandat la Primăria Focșani a fost luată pentru a dezvolta proiectele comunității. „Decizia de a-l sprijini pe Cristi Misăilă la Primăria Focșaniului a fost una extraordinar de obiectivă pentru că stânga trebuie să fie unită în Focșani și să facem o politică pentru cetățeni. Noi considerăm că sprijinindu-l pe primar și primarul va sprijini proiectele ProRomânia și proiectele cetățenilor, astfel încât, împreună, în Consiliul Local Focșani să reușim să implementăm aceste proiecte ale comunității și să aducem plus valoare pentru cetățeni, fiind într-o stângă unită. Era inadmisibil să lăsăm Focșaniul pe mâna dreptei, pe mâna unor oameni care își clădesc o carieră politică pe spatele cetățenilor și nu pentru cetățeni. De aceea am considerat că e mai bine pentru focșăneni să existe un singur candidat al stângii și acela să fie primarul în funcție”, a spus deputatul Gabriel Petrea.

Candidații ProRomânia au subliniat că va fi realizată o campanie pozitivă, cu prezentarea proiectelor pentru comunitățile locale și fără atacuri la adresa adversarilor politici. Un astfel de proiect a fost prezentat, ieri, de Bogdan Gabor, cel care deschide lista candidaturilor la Consiliul Local Focșani, alături de Marilena Șerbănuț. Proiectul Centrul de Implicare Civică a fost gândit ca o platformă comunitară care să îi adune pe oamenii care au idei, proiecte pentru Focșani. „Astfel de proiecte sunt derulate în mai multe orașe din țară, nu am inventat noi roata”, a spus Bogdan Gabor, precizând că pot fi accesate fonduri europene în următorul exercițiu financiar, bani care trebuie să fie baza de dezvoltare a comunităților locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?