Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Zi cu fotbal pentru copii la Varnița – ”Covaci Junior Trophy”!

CS Covaci Junior Focșani și AutoVip au organizat, sâmbătă, 22 august, pe terenul de la Varnița, pentru copii, competiția dotată cu Trofeul Covaci Junior. Au participat 44 de copii, grupați câte trei – patru, în echipe cu nume de Champions League.

Grupa 2007 – 2008 a adus în competiție pe Bayern Munchen – David Vlădoiu, Seby Dițu, Gabriel Norocea, PSG – Mihai Boacnă, Ștefan Boacnă, Andrei Filimon, Real MadridAdrian Pricope, Florin Necula, Denis Țîrlea.

La grupa 2010-2011 s-au întrecut Juventus Torino – David Călin, Costinel Ciobanu, Tudor Dragoman,

LiverpoolMihnea Zontea, Dragoș Zbîrciog, Nicola Jinga, Manchester UnitedLeo Alexe, Ionuț Grigoraș, Alex Năstase.

La Grupa 2012 s-au întrecut AS RomaAly Zbîrcig, David Botezatu, Ștefan Vidrașc, Borussia DortmundAdrian Pricopie (Bubu), Leo Alexe, Claudiu Pîslaru, Manchester CityCristian Andrei Toader, Tudor Dragoman, Rareș Săcăluș, Sevilia Denis Graur, Alexandru Norocea, Edi Bandrabur, ChelseaSeby Călin, Cristian Ancuța, Vlad Bernovici.

La grupa 2013-2014, David Ploieșteanu, David Gîrneață, Lica Bogdan Ciobanu au jucat pentru Barcelona, Elisa Spătaru, Filip Bucovineanu, David Maftei, David Bogatu, pentru AC Milan, iar Cătălin Toader, Matteo Răuță, Cristian Spătaru, Eric Toader, pentru Inter Milano.

Nu a fost chiar ca în Champion League, dar au fost organizare ireproșabilă, aer curat de munte, bună dispoziție, competiție între puști care și doresc să devin ă fotbalști.

După terminarea jocurilor, Marian Covaci a făcut rezumatul: ”Toți copiii au luat locul 1. Fiecare grupă a jucat la o oră, o oră și jumătate distanță pentru a respecta regulile Anticovid: grupa 2007 a jucat de la ora 9, grupa 2010 de la ora 10.30, grupa 2012 de la ora 11.30 si grupa 2014 de la ora 13. A fost o frumoasă zi cu copii jucând fotbal pe terenul recent amenajat la Varnița prin grija Primăriei Răcoasa!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?