Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Casa de Cultură Tudor Vornicu din Adjud este în curs de reabilitare

Primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea, a anunțat că se lucrează la obiectivul de investiții „Reabilitare clădire Casa de Cultură ”Tudor Vornicu”.

Cultura unește oamenii și orientează valoric comunitățile. Am considerat dintotdeauna Casa de Cultură ”Tudor Vornicu” din Adjud un pilon cultural important în viața comunității noastre, găzduind de-a lungul timpului evenimente culturale deosebite precum expoziții de artă, spectacole de teatru sau lansări de carte. Acestea sunt motivele pentru care am depus eforturi considerabile pentru a îmbunătăți înfățișarea acestui edificiu, eforturi încununate, anul acesta, de începerea lucrărilor de reabilitare a fațadei“, a declarat primarul Constantin Armencea.

Fațada clădirii este reabilitată în cadrul proiectului „Lucrări de intervenţie pentru creşterea performanţei energetice clădire Casa de Cultură „Tudor Vornicu”, Municipiul Adjud, Judeţul Vrancea“, valoarea proiectului fiind de peste 1,7 milioane lei. Finanțarea este asigurată prin Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 – Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructuri publice, inclusiv în clădiri publice, şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B – Clădiri publice. Perioada de implementare a proiectului este de 55 luni (01.05.2016 – 30.11.2020).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?