Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Pentru că a minţit, Ion Ștefan ,,Grindă” a fost obligat de instanţă să-i plătească daune primarului de la Tănăsoaia

PNL-istul Ion Ştefan, cunoscut drept ministrul „Grindă”, a fost obligat de instanţa de judecată să-i achite suma de 5.000 lei primarului Romeo Vulpe de la Tănăsoaia, sumă ce reprezintă daune morale, dar şi să şteargă de pe pagina sa de facebook mai multe imagini şi postări din datele de 31 iulie şi 1 august 2019, postări mincinoase, cu privire la activitatea primarului Vulpe.

Urmare a acestor postări denigratoare, conform cărora la Tănăsoaia s-ar fi trasat marcaje rutiere prin bolovani şi praf, primarul Vulpe l-a dat în judecată pe Ion Ştefan şi a avut câştig de cauză. Soluţia în dosar a fost dată de magistraţii de la Tribunalul Vrancea.

(…) Obligă pârâtul (Ion Ştefan – n.r) la plata sumei de 5.000 lei către reclamant (Romeo Vulpe – n.r), cu titlu de despăgubiri pentru daune morale. Obligă pârâtul să şteargă de pe pagina sa de Facebook intitulată „Ion Ştefan Politician” imaginile şi postările din datele de 31.07.2019 şi 02.08.2019. (…) Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu de avocat. Cu apel în 30 de zile de la comunicare”, se arată în hotărârea instanţei de judecată.

Primarul Romeo Vulpe ne-a precizat că va face contestaţie întrucât consideră că instanţa nu i-a făcut în totalitate dreptate, în sensul că nu a admis toate solicitările sale. Edilul ne-a spus că procesul a venit ca urmare a informaţiilor false postate de Grindă pe pagina sa de facebook, conform cărora la Tănăsoaia s-au marcat drumuri de pământ, în condiţiile în care în comună nu mai există niciun astfel de drum.

De asemenea, edilul a adăugat că pe fondul acestui proces, Ion Ştefan a blocat plăţile pentru obiectivele de investiţie prin PNDL, lucru care nu este normal şi care nu indică altceva decât o răfuială politică. „Domnul Ştefan, dezinformat de alte persoane, posta pe pagina sa de facebook că am marcat drumuri de pământ în comună, în condiţiile în care la momentul respectiv nu mai exista niciun astfel de drum. Îi sugerez domnului să deblocheze plăţile către constructori pentru investiţiile de la Tănăsoaia, plăţi care sunt blocate pe fondul intentării procesului de către mine. Nu este normal să folosească resursele Ministerului în răfuielile dumnealui cu mine. Lupta se face la urne, nu mişeleşte şi nu cu oameni de nivelul meu ci cu oameni de rangul dumnealui, miniştri şi alte categorii, nu cu un primar de la Tănăsoaia. Oricum eu voi face recurs la această soluţie pentru că nu mă mulţumeşte în totalitate. Dosarul va ajunge la Galaţi şi să vedem ce probe are domnul Ştefan pentru afirmaţiile mincinoase pe care le face”, a precizat primarul Vulpe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?