Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, va fi înmormântat duminică

Primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, va fi înmormântat duminică. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12.00 și va fi oficiată la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Cîmpuri.
Edilul șef va fi înmormântat la cimitirul din satul Cîmpuri.

Primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, în vârstă de 51 de ani, a murit, miercuri seară, într-un accident produs pe DN2D KM 5 +750 m. De asemenea, o altă persoană a decedat. Pe fondul unui carosabil umed, un autoturism care se deplasa dinspre Focșani către Bolotești, ajuns în curbă, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară care transporta lemne, în care se afla primarul. Trei persoane au fost transportate la spital, dintre care una în stare de inconștiență.

La fața locului au intervenit pompierii cu ambulanțe SMURD, dar și ambulanțe de la SAJ Vrancea. Traficul a fost întrerupt pentru efectuarea cercetărilor la fața locului, timp de aproximativ o oră. La locul accidentului a fost adusă și automacaraua de la Detașamentul de Pompieri Focșani pentru degajarea carosabilului.

Costel Mateiu era primar al comunei Cîmpuri din 2012. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a transmis miercuri seară un mesaj de condoleanțe: „Cu regret ne luăm la revedere, astăzi, de la colegul și prietenul nostru, Costel Mateiu, primarul comunei Cîmpuri, plecat nevinovat, atât de devreme dintre noi, ca urmare a unui accident produs în această seară pe DN2D. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te aibă în pază, prieten drag!”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiilor victimelor! Dumnezeu să-i odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?