Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Vremea continuă să fie caniculară


Luni
   Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară în vestul, sudul și estul țării, unde disconfortul termic va fi accentuat. Vor fi înnorări temporare, ziua în regiunile nordice, nord-vestice și în zona montană, iar noaptea mai ales în nord și nord-est, unde local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină.
   În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, cu precădere după-amiaza și seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 31 și 37 de grade, iar cele minime între 15 și 25 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni. 
   Luni, la București, vremea va fi în continuare caniculară, iar disconfortul termic accentuat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 37 de grade, iar cea minimă va fi de 22…23 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare la începutul nopții când sunt condiții pentru intensificări ale vântului, descărcări electrice și averse.

Marți
   Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului local în regiunile nordice, estice și sudice, precum și în zonele de munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în scădere ușoară în vest, nord, centru și nord-est, vor fi cuprinse, în general, între 28 și 37 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?