Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Primăria Panciu, închisă pentru dezinfecție până luni

Primăria orașului Panciu a fost închisă joi pentru dezinfecție, după ce viceprimarul Dumitru Huzum și alți doi angajați ai Primăriei Panciu au fost depistați cu Covid-19.

Primaria va rămâne închisă în perioada 2-6 iulie 2020.

“Începând de astăzi 02.07.2020, până pe data de 06.07.2020, Primăria orașului Panciu va rămâne închisă, ca urmare a dezinfecției pentru combaterea COVID-19”, se arată în anunț.

Anunțul a fost postat pe pagina de facebook a primăriei și este semnat de secretarul UAT Panciu. Vă amintim că viceprimarul orașului Panciu, Dumitru Șerban Huzum, a fost internat marți în secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență “Sf. Pantelimon” Focșani, fiind infectat cu noul coronavirus.

Conform unor informații din mediul online, și doi angajați ai Primăriei Panciu ar fi fost confirmați ca fiind infectați cu Covid-19. De asemenea, mai mulți contacți ai acestora au intrat în izolare.
Practic, în acest moment, Primăria Panciu a rămas din nou fără conducere. Asta pentru că primarul Iulian Nica se află sub control judiciar, iar viceprimarul Dumitru Huzum este internat în spital, fiind infectat cu COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?