Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Bolnav de COVID-19, transferat de la ATI Focșani la București

În urmă cu puțin timp, o persoană din Focșani confirmată COVID-19, ar fi fost transportată la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Focșani. Conform unor surse, tot în această seară, o altă persoană confirmată COVID -19 a fost transferată cu o ambulanță SMURD, de la Secția Boli Infecțioase Focșani, la Spitalul din Adjud.

În cursul zilei de astăzi, o persoană confirmată cu noul coronavirus, care se afla internată la secția ATI a Spitalului Județean Focșani, a fost transportată cu o ambulanță a SAJ, la Institutul Matei Balș din București.
Conform acelorași surse, două cazuri de persoane suspecte COVID-19 au fost aduse astăzi la spital, respectiv din Dumbrăveni și din Corbița.

Vrancea continuă să se afle pe locul doi, la numărul de cazuri raportate la mia de locuitori, mai exact 3,08 cazuri. De la începutul epidemiei, în Vrancea s-au înregistrat 1049 de cazuri.

Prefectura județului a informat printr-un comunicat, că astăzi, în Vrancea sunt 717 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În carantină instituționalizată se află 6 persoane. În spitalele de la Focșani și Adjud se află internați 84 de pacienți, dintre care patru la secția ATI, doi la Focșani și doi la Adjud. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 594, iar a persoanelor decedate la 67.

foto:arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?