Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Penitenciarul Focșani angajează 3 medici de familie

COMUNICAT DE PRESĂ

privind organizarea și desfășurarea concursulului pentru încadarea ca polițist de penitenciare

Administraţia Naţională a Penitenciarelor, recrutează candidaţi în vederea participării la concursul pentru încadarea ca polițist de penitenciare, pentru următoarele posturi din cadrul Penitenciarului Focșani:

  • 3 posturi de medic specialist/primar confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie

În termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, respectiv în perioada 08.08.2023 – 23.08.2023 (inclusiv), candidații transmit dosarele de concurs fie prin poșta electronică pe adresa de email concurs-sptgocna@anp.gov.ro fie le depun personal, în intervalul orar 08.00 – 15.00, la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului Spital Târgu Ocna.

Transmiterea documentelor prin poșta electronică se realizează printr-un singur e-mail, în format .pdf cu volum maxim de 1 MG, documentele fiind acceptate doar în formă lizibilă. În cazul în care candidații optează pentru transmiterea prin poștă electronică, au obligația de a se prezenta la secretarul comisiei de concurs cu documentele prevăzute în original, pentru certificarea acestora pe tot parcursul desfășurării concursului, dar nu mai târziu de data și ora organizării probei scrise/practice, după caz, sub sancțiunea neemiterii actului administrativ de angajare. Nerespectarea prevederilor conduce la respingerea candidatului.

În perioada de înscriere, candidații își pot depune dosarele în intervalul orar 08.00-15.00.

Concursurile enumerate mai sus, se vor organiza şi desfăşura în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului justiției nr. 3065/C din 23 iulie 2020
pentru aprobarea Regulamentului privind modul de organizare şi desfăşurare a concursurilor/examenelor de ocupare a posturilor vacante de poliţist de penitenciare şi a Procedurii privind desfăşurarea verificărilor specifice şi criteriile de apreciere a comportamentului corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist de penitenciare.

Mai multe informații pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor și al Penitenciarului Focșani – https://t.ly/87nai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?